AKTUELNO

Lep početak emisije i povratak Ane Bekute u žirijsku stolicu „Zvezda Granda“ prekinula je žustra rasprava između članova čuvene osmorke, što ćete imati prilike da vidite večeras od 21 čas na TV Pink.

Kako se bliži veliko finale, tenzija je sve veća i čini se da su mentori sve napetiji, te ne čudi što si i svađe sve žešće. Jedan od kandidata iz tima Svetlane Ražnatović izazvao je haos u studiju, a zbog toga se najviše iznervirala Marija Šerifović.

-Ovo je njegov put- rekao je Saša aludirajući na takmičarov repertoar, a Marija je odmah odbrusila:

Vi ste glupi prosto, onda vi ne znate koliko je 1 plus 1!

Foto: printscreen

Međutim, kraj rasprave nije se ni nazirao. Gotovo da svi svi članovi žirija poskakali i davali svoj sud uglas, a Dragan Stojković Bosanac povukao je drastičan potez.

-Samo ako još jednom bude pevao Šabana Šaulića, neće dobiti glas više!- rekao je Bosanac vidno izrevoltiran i pritiskom na taster povukao svoj glas.

Foto: printscreen

Evo Svetlana već udara glavom o sto. Prespavala si akapela pevanje!- poručila joj je Ana Bekuta, dok je Ceca svim srcem branila svog kandidata.

Foto: printscreen

Izgovara tekst lepo, nego ste vi nagluvi – odbrusila je Ceca, a Bosanac nije ostao ravnodušan na njen komentar.

Foto: printscreen

-Šta ću ja, kakav mentor takav i pevač!- poručio je Stojković.

Budite večeras od 21 čas uz kanal Pink televizije i novu epizodu „Zvezda Granda“, a šta vas čeka saznajte u videu na početku teksta.

Autor: pink.rs