AKTUELNO

Šok!

Voditelj Darko Tansijević ušao je u Belu kuću kako bi sa učesnicima porazgovarao na temu vernosti, a sada je Uroš Stanić progovorio o svojoj nevernosti.

Ja sam protiv nevernosti - rekao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ova skorašnja situacija može da se kaže da je nevernost moj flert sa Gačićem - rekla je Teodora-
Stefani mi je pala na pamet i ja sam primetio kod ove devojke veliku odanost i mislim da je to pravi model. Što se mene tiče bio sam neveran jednoj devojci - rekao je Ian.
Ja sam ispravna u svojim odnosima dok me neko ne povredi, e kada me povredi onda ja radim šta radim. Prošle sezone sam imala dečka onog malog neću da mu spominjem ime, prevario me, ali posle dečko koji je ušao, a ja sam ga mnogo volela i eto desilo se. Ne smatram sebe glsvnim krivcem za brakove koje sam rasturila - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nikada nisam varala, devojke kao ja provokativnije, komunikativnije, flertuše, devojke koje javno kažu da ne nose veš, oni pomisle da takve devojke varaju. Kada vidim bolji auto ja raskinem - rekla je Slađa.
Ja nisam varala, dosta brzo se vežem za ljude, ali sam neverna prema svojim emocijama, kad me neko povredi ja hoću da ubedim sebe da pređem na drugu osobu - rekla je Jovana.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.