AKTUELNO

Peva njegove pesme!

Jedan od retkih pevača sa estrade koji na pravi način čuvaju uspomenu na tragično preminulog pevaca Šabana Šaulića je njegov kolega Emir Habibović. Muzičar pored svojih pesama uvek rado izvodi hitove kralja narodne muzike. Tako je bilo i sinoć u emisiji “Amidži šou”. Habibović je sa orkestrom uživo otpevao “ S namerom dođoh u veliki grad”

Foto: TV Pink Printscreen

- Veče Šabana Šaulica u Beogardu i to 25.aprila. Emir Habibović će u restoranu “Dva Jelena” da izvede hitove čuvenog pevaca- rekao je domaćin Ognjen, nakon čega je zapevao Emir.

Pevac je pustio raskošni glas, a poznavaoci muzike znaju da je je upravo Šaban blisko sarađivao sa mlađim kolegom.

Njih dvojica su često zajedno radili veselja, a druženje se nastavilo i na privatnim veseljima, kafanama.

Foto: TV Pink Printscreen

Emir, koji je već godinama jedan od najtraženijih pevača u dijaspori, do sada je objavio dva albuma, a veruje da će pravi bum napraviti sa trećim, s obzirom na to da je okupio odlične saradnike. Krajem meseca njegov nov projekat će ugledati svetlost dana.

- Za mene je vreme stalo otkako Šaban nije sa nama. Večno će da traje jer njegova muzika i glas su neprolazni. Za mene je velika cast bila sto sam imao priliku da upoznam, radim, ali i da budem u njegovom društvu. Jedva čekam 25.april kada cemo svi zajedno da pevamo Šabanove hitove i uživamo u jednoj lepoj muzičkoj večeri u znak sećanja na legendu koju svi pamtimo samo po dobrom- rekao je Emir.

Video: TV Pink Printscreen

Autor: pink,rs