AKTUELNO

Bivša zadrugarka preispituje vezu Teodore Delić i Nenada Macanovića Bebice.

U novom izdanju emisije "Pitam za druga" voditeljka Ana Radulović prokomentarisala je sa Marijanom Zonjić vezu Teodore i Bebice.

Kako ti se dopada Teodora - upitala je Ana.
Ne znam šta bih rekla, komentarisala sam tu devojku. Uopšte mi nije zanimljiva, prosto mi je kao svaka druga devojka koju sretneš u gradu - priznala je Marijana.
Bebicu poznajem, on je itekako interesantna osoba. Jako je drugačiji, hvala Bogu. Više nije paćenik i psihopata. Ne cima se samo on u toj vezi, već i Teodora. Nema ta poniženja. Zavozao se u toj vezici - rekla je Marijana.

Foto: RED TV Printscreen

Pritom, Teodora je jako lepa i zgodna devojka, ona je za njega trofej, kao Maja za Stanislava. On se upecao na udicu, dok ga ona koristi zbog rijaliti priče - rekla je Marijana.
Ljudi, ko od vas može da zamisli sutra Teodoru i Bebicu zajedno napolju? Pritom, poznavajući kakav je život imala. Čula sam da je svašta nešto radila. Par mojih drugara nisu imali reči hvale za nju - kazala je Marijana.
Svaka ta nova devojka u rijalitiju želi da se istakle, a najlakše se to radi kroz te ljubavne veze, posebno ako se vežeš za te stare učesnike, koji su uvek u centru pažnje. Bebica je idealan za to. Možda se u međuvremenu zavozala, ta pažnja prija svakom. Posebno ako si žensko - rekla je Marijana.

Foto: RED TV Printscreen

Ne vidim tu ni gram ljubavi sa njene strane, s njegove da. Dobar je dečko, šta će - završila je Marijana

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: I.S.