AKTUELNO

Slađana Milošević danas je sahranjena u Beogradu na groblju Lešće, a porodica, prijatelji i kolege su se oprostili od rok dive.

Rok diva Slađana Milošević umrla je 26. marta u zemunskoj bolnici, gde je poslednjih 10 dana života bila na lečenju.

Porodica i prijatelji su na Lešću pevačicu ispratili na večni počinak, a među njima su bili brat pokojne pevačice, bivši pevač grupe "Generacija 5" Goran Milošević, pevač Dado Topić, Peđa d Boj, Dragi i Žika Jelić, Oliver Mandić...

Foto: Pink.rs/Pink.rs/Z.Veljković

Brat Goran je sve vreme primao saučešće, i skrhan bolom se oprostio od svoje sestre Slađane. Porodica je neutešna stajala na Lešću gde je pevačica sahranjena.

- Nije bila deo ovog vremena, nadam se da će pevati u carstvu nebeskom, rekao je sveštenik na sahrani.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Dado Topić održao potresan govor

Mnogo smo se družili, bila si brat, prijatelj... Nisam mislio da ćemo se ovako brzo rastati. Međutim, nas dvoje smo jedno drugom poklonili stihove i pretvorili u jednu divnu pesmu, baladu, koja nas je vezala i koja će ostati dugo u srcima svih koji su nas voleli i svima onima koji će nas voleti u budućim vremenima. Samo si jednom rekla u šali da svoje mesto vidiš među zvezdama, mislim da si bila u pravu. Bila si jedinstvena, drugačija od svih, a toliko blaga, mirna, iskrena sa svima koje si volela... Ostajem ovde, sretan što sam bio jedan od njih - rekao je Dado.

Autor: Pink.rs