AKTUELNO

Ne štedi reči!

Nakon što su stupili u vezu Maja Marinković i Stanislav Krofak, postali su glavna tema u Beloj kući. Sinoć nakon emisiji desila se vrela akcija između Maje i Stanislava pred celom kućom. Vest o tome možete pogledati u nastavku.

Tom prilikom ppzvali smo Takija Marinković kako bi nam dao svoj komentar na novonastalu situaciju:

Ne komentarišem intimne odnose svoje ćerke, to je zatvoren prostor, da se nije desilo sad, desilo bi se za mesec dana - rekao je Taki.

Foto: PINK.RS, PRIVATNA ARHIVA/Pink.rs/Z. Veljković

Upitali smo ga i kako mu se sviđa Stanislav:

Svako voli da mu je njegovo dete najsrećnije, da cveta ljubav, nego da se deru, znamo kakve je odnose imala Maja, za sad je pažljiv prema njoj, videćemo koliko traje i kako traje. Ne mogu da mu dam mnogo na značaju ipak je on pratio Maju godinama. Pokazalo se da je ona najsrećnija sada, ja volim samo što Mionu nije uvredio ni u jedno trenutku, ne priča se šta je bilo sa nekim, ispao je veliki gospodin - rekao je Taki.

Foto: TV Pink Printscreen

Upitali smo ga i kako gleda na to što je Ša preneo Mioni za odnos Maje i Stanislava:

To je zatvoren prostor, zato je Ša i nervozan jer nema odnose sa Mionom, drži ga na povocu, kad bi imao nešto više od toga smirio bi se - rekao je Taki.

Foto: Pink.rs

I za kraj otkrio nam je njegovo mišljenje o tome da je je Maja Stanislavova karta da se pomiri sa Mionom:

Ne, ja ne znam šta je kome u glavi, ljudi se razvode posle 10 godina, on je mogao na početku da je vrati da im napravi harikiri, on je rekao da ga ne zanima - rekao je Taki.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Pink.rs

Autor: A.V.