AKTUELNO

Pevač Hari Varešanović, poznatiji kao Hari Mata Hari ne krije da su mu žene najdraži porok, a iza sebe ima preljubu i vanbračnog sina.

Naime, pevaču se desila velika ljubav u mladosti sa Aidom, još kada imao svega 19 godina, te su njih dvoje stupili u brak krajem 1983. godine. Oni su iz braka dobili ćerku Nađu.

Varešanović je u jednom intervjuu priznao da je tada bio isuviše mlad i nespreman za ulogu oca, a skoro deceniju kasnije, 1994. godine, je u braku sa Aidom dobio i sina Damira.Međutim, tek kasnije je isplivalo na videlo da je pevač 1992. godine dobio i vanbračnog sina, za kog je i sam Hari saznao znatno kasnije u životu, što je bio samo jedan u nizu razloga zbog kog se raspao njegov prvi brak sa Aidom.

Pevač je 2006. godine za medije je otvoreno govorio o prirodi svog prvog braka sa Aidom.

Foto: TV Pink Printscreen

- U muziku sam ušao zbog muzike, a ne zbog stvari koje prate muziku. Nikada nisam imao problema sa drogom, alkoholom i kockom. Jedino se nisam spasao žena, a to je jedan od nusprodukata koji ide uz muziku, i to mi je najdraži porok. Sa suprugom sam imao malih trzavica, ali retko. Uvek joj kažem: "Ko ti je kriv. Sama si birala. Ti si izabrala mene, a ne ja tebe". Ja sam već sa 20 godina bio definisan kao muzičar i moj životni put se znao. Mada, sve se u životu može prebroditi i prevazići. Sa suprugom sam ostao u braku, kompromisnom braku. Zbog dece - istakao je tada Hari, priznajući da već deceniju unazad živi na relaciji Sarajevo-Minhen zbog Jasminke sa kojom je 2010. godine stupio u brak, nakon što se razveo od Aide.

- Sve što je bilo pre pripisao bih mladosti, ludosti. Mladi rade jedne stvari, srednje godine vuku neke druge - rekao je Hari pre nekoliko godina za "Gloriju".

Autor: Pink.rs