AKTUELNO

Otvorio srce i dušu!

U rubrici ''I nama je teško'' emisije ''Premijera Vikend Specijal'' gostoao je popularni pevač koji je obeležio dens scenu 90ih godina prošlog veka, Dr Igi.

On je preživeo tri velike tragedije kada je izgubio rođenog brata, a onda i majku i oca.

Doživeo sam smrt rođenog brata pre 20 godina. Teško sam to podneo! U tim trenucima je najbitnije ne biti sam. Spaslo me je to što sam imao drugare, igrali smo fudbal, provodili vreme zajedno. To sam nekako prevazišao, nastavio sam dalje, započeo je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Preminuo je sa 30 godina. Mislili smo da će preživeti. Maligna bolest je u pitanju, ali retko ko umire od nje. Verovali smo da će se izvući. Ja sam tada otišao na skijanje jer mi je i doktor rekao da slobodno mogu da idem, da će on da ga''opravi'', ali ipak nije.
Kada je sve prošlo, mama i ja smo otišli da ga pitamo šta se desilo, zašto... Nisam mogao da verujem. Kada vidim da je danas sve to učestalo, koliko danas ljudi umiru... Shvatam da nisam sam. Posle toga nisam pevao dve godine. Ali mislim da sam tu pogrešio. Kada mi je mama preminula pre 10 godina kao i otac, odmah sma suradan pevao. To je moj posao i moja snaga, rekao je on i dodao:

Foto: TV Pink Printscreen

Nisma znao šta me je snašlo. Znam da mnogima nije do pesme, ali mora tako. Sada sam sam, nemam nikoga. Imam veliku kuću, treba to očistiti, srediti... Ali dobro, padnem i ja u depresiju i kažem sebi ''ne treba mi život, želim da umrem'' pa me to brzo prođe jer to nije rešenje, zaključio je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovaj pevač, najpoznatiji po pesmi ''Oči boje duge'' je sada profesionalni instruktor Alpskog skijannja, često putuje i to ga najviše ispunjava u poslednjim godinama.

Autor: Pink.rs