AKTUELNO

Žestoko!

U toku su Nominacije, a takmičari Elite večeras biraju između potraka Slađe Lazić Poršeline, Mione Jovanović i Stanislava Krofaka.  Nakon što je Nenad Aleksić Ša nominovao Stanislava, reč je dobila Maja Marinković.

Ja ću da krenem od Miona za koju smatram da je loš čovek. Ona gleda samo svoju zadnjicu, loš je prijatelji, loš partner. Ona je pokušala na prošlim nominacijama da spusti loptu, a sada se promenilo to što smo Stanislav i ja u vezi, ona je od tada dala gas, proradila joj je ljubomora. Ne doživljavam je uopšte. Ona u Ša budi sve loše,a inače je njegova ljubavnica, kao što je meni zamerala Janjuša. Ona je ponizila dečka koji ju je hranio, kod kojeg je živela, a ona ga je izdala. Ona ne poštuje Ša, od starta je Stanislav tema njihopvih rasprava. - rekla je Maja pa dodala:
Ša nije video raspravu Mione i Stanislava, a ona se sve vreme pravdala, ponašanje njeno je presmešno, ona je glumila časnu i poštenu, a sada užas. Ona je za mene užasna. Ona ne breca od ljudi, klasična je upravnica logoran, ne pokazuje emocije,a ona mene ne može da ugrozi. Njoj je sve odgovaralo dok Stanislav i ja nismo ušli u vezu, sada ponižava i proziva. Znam ja da bi ona volela da mi ugrozi odnos, ali neće moći.

Foto: TV Pink Printscreen

Stanislavu i meni je jako lepo, on je meni super. Posmatrala sam ga i njegovo odnos prema mMioni. Imam najboljeg dečka ovde. Sigruna sam u njega, a sviđa mi se što sve sasluša a odlično rezonuje. Ima svoj stav i to cenim jako. Ovakav muškarac još nije ušao u nijednu sezonu, a mnogo mi se svođa jer ne ulazi u resprave. Ostavljam svog dečka jer o njemu mislim sve najlepše - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.B.