AKTUELNO

Zvezdan Slavnić, bivši učesnik šeste sezone "Zadruge", u razgovoru za naš portal prokomentarisao je udarna dešavanja u aktuelnoj sezoni "Elite", koja obara sve rekorde gledanosti.

Očekivano, najveću pažnju privukli su mu ljubavni brodolomi repera Nenada Aleksića Ša i njegove dvadeset godina mlađe devojke, pevačice Mione Jovanović. Kako nam je ispričao, s Nenadom se čuo neposredno pre njegovog ulaska u "Elitu" kada mu je uputio savete koje nije poslušao.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Pink.rs

Čuo sam se sa njim sat vremena pre nego što je krenuo u Šimanovce, rekao sam mu da treba da se pokaže onakav kakav jeste, kakvog ja poznajem, da pokaže svoje vrline. Tada je bio sa Vanjom, razvodio se, rekao sam mu:"Daj, bre, Šaki... Svaka čast tim devojkama, ali ti si Ša, na ulici si 30 godina, reper si, neko si i nešto, nešto si napravio". Rekao sam mu da se pokaže kako treba, da pusti žene da njega jure, a ne on njih, da se digne malo. Rekao mi je:"Brate, hvala ti puno, obećavam, videćeš". Došao je do rampe, već se rasplakao zbog nje, tako je već krenuo - priča Zvezdan, koji priznaje da je neretko i sam zbunjen zbog prirode odnosa Mione i Ša i njihovih svađa.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Nije mi ništa jasno, ne znam šta se sto odsto dešava između njih. Po klipovima vidim da vileni non-stop, treba neko da mu kaže da malo spusti loptu. 

Smatra da bi Ša trebalo da koriguje neke stvari u njegovom ponašanju.

On ima neki bag verovatno sa devojkama i kada je u vezama. Doživljavam ga totalno drugačije kad pričamo, jer s njim možeš da pričaš o čemu god da želiš. Gradsko je dete, nije mi jasan sa tom ljubomorom, ne može da razmišlja normalno... Ja sam prošle godine čuo kako priča s Matorom, kako on savetuje druge ljude, ali sebi ne može da pomogne. Kada bih otišao tamo, rekao bih mu odmah:"Spusti loptu, šta ti je. Šta god da je, to je devojka koju si upoznao pre par meseci, zašto do te mere sve to". Ne znam što ne može da je ostavi mesec dana na miru, mislim da bi mu tada sve bilo jasno - ili bi ga jurila, ili tu ne bi bilo ništa. Neka je pusti, pa nek crkne, nek trenira, radi već nešto, pa će videti da li ga stvarno voza ili ne.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Instagram Printscreen

Mionu ne doživljava fatalnom, a drugačije ju je doživeo na društvenim mrežama u odnosu na njeno ponašanje u rijalitiju.

Kad je vidim onako... Ne odaje mi utisak fatalne žene. Ona je pevačica? Vidim po onim snimcima da je bila vesela sa Stanislavom, pevala je, bilo sve lepo... To sam video.

Foto: Instagram.com/@miona__jovanovic

Upitali smo Zvezdana i kako komentariše to što je njegova bivša partnerka iz "Zadruge" Maja Marinković stupila u emotivnu vezu sa Stanislavom Krofakom, bivšim Mionim dečkom.

Mi smo se družili, nismo bili zajedno. Mi smo se tad samo družili (smeh) - našalio se i nasmejao se Zvezdan, a potom rekao:

Foto: TV Pink Printscreen

Maki... Šta da kažem? Deluje mi jako simpatično, kao što je Janjuš pre neki dan rekao - jako su simpatični. Stanislav će od boksera srednje kategorije postati pero kategorija (smeh). Deluje mi da je Stanislav skroz okej lik, a Maki to zna da nanjuši šta treba i kako treba... Mislim da će Stanislav negde pogrešiti i da će Maki da se iznervira puno, to mi je sigurica. Sada će oči biti uprte u to što radi, skener će se podići na veći nivo, moraće da pazi šta radi. Iako je bio MMA borac i verovatno je vešt, džaba mu, moraće da pripazi - zaključio je Zvezdan za Pink.rs.

Autor: D.T.