AKTUELNO

Pravi skandal nastao je pre nekoliko večeri, kada je Melina Džinović upala u vilu svog bivšeg muža Harisa Džinovića, zbog čega je morala da reaguje policija, budući da se oglušila o pevačev zahtev da hitno ode iz njegove kuće.

Nakon što je policija intervenisala, Haris je pet sati proveo u policijskoj stanici, gde je davao izjavu, a i ove noći je burno na Senjaku - doduše, Džinovići ovu noć provode u pozitivnom raspoloženju, za razliku od one kada im je nenajavljena u kuću došla Melina. Naime, njihov sin Kan danas slavi 19. rođendan.

Foto: Instagram.com

Njemu je sestra Đina čestitala putem društvenih mreža, a Haris se potom oglasio za Blic, te priznao kako slave, a evo šta kaže na pitanje da li je sinu majka Melina čestitala rođendan.

Napravili smo mu malo iznenađenje kod kuće, proslavili rođendan. Ne znam da li je Melina čestitala Kanu, to morate njega da pitate - rekao je kratko Haris Džinović.

Podsetimo, Haris je prethodnih dana Melinu nazvao "krasnom majkom", te otkrio da se sa sinom nije čula više od mesec i po dana.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: pink.rs