AKTUELNO

Porodica zagrebačkog MMA borca Stanislava Krofaka nije oduševljena time što je u "Eliti" ušao u emotivnu vezu s Majom Marinković, o čemu su izvestili javnost putem njegovog naloga na Instagramu.

Oni su priznali da nisu za tu vezu zbog Majine burne prošlosti za koju smatraju da se ne može izbrisati.

Foto: TV Pink Printscreen

Da se oglasimo prvi i poslednji put povodom veze Stanislava i Maje. Iako on sam donosi sve odluke, mi nismo za tu vezu, jer mu želimo dobro. Protiv Maje lično nemamo ništa, ali shodno ponašanju koje smo gledali u prethodnim vezama u rijalitiju, smatramo da nije za njega. Naravno da se ljudi menjaju, ali to ne žnači da se njihova prošlost može izbrisati. Dobar čovek je čovek koji radi dobra dela, a ne onaj koji prizna da je nešto loše uradio. To je velika razlika. Iskrenost i dobrota nisu iste stvari. Mi našeg brata, sina, tatu, strica i šuraka podržavamo i volimo, ali svoje mišljenje imamo. Ne želimo da ispadne da smo mi za Mionu i da želimo da se pomire, nego mislimo kako Maja nije za našu porodicu. Porodica Krofak - poručili su oni, nakon čega smo kontaktirali Majinog oca Takija Marinkovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Neću to komentarisati, ljude ne poznajem. Ne znaju Maju da bi je komentarisali. Gledali su je verovatno godinama u nekim svađama i nečemu što nije trebalo da radi, ali... - rekao je Taki.

On, s druge strane, ima lepo mišljenje o Stanislavu, ali ostavlja otvorenu opciju da se u njega potencijalno razočara zbog čega, kako kaže, ne trči pred rudu.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

Vidim da je on zaljubljen, da moju ćerku mazi po kosi, a ne da je pljuje, čupa, vređa, stvari baca u jezeoo... Vidim da ljubav cveta, ja uvek glasam za ljubav. Fin je i kulturan momak za sada, a Maja je najjača karika u kući, zna on vrlo dobro gde se upecao. Ja 80 odsto glasam za ljubav, a ovih 20 preostalih držim za rezervu - iskren je Taki za Pink.rs.

Pitali smo ga i kako komentariše noćašnju vrelu akciju svoje ćerke i potencijalnog zeta.

To nisam ispratio, niti to komentarišem. Uvek glasam za ljubav i podržavam ljubav. Važno mi je samo da je izbrisala onog idiota iz svoje glave. Ne dajem mnogo na važnosti ni Stanislavu, ipak je on gledao rijaliti godinama, pa da ne trčim pred rudu... O njemu sve najlepše, ali, za svaki slučaj... - zaključio je Majin otac.

Foto: Pink.rs

Autor: D.T.