AKTUELNO

Pevačica Katarina Živković nedavno je u emisiji "Amidži šou" na Pinku obelodanila da je u blagoslovenom stanju, zbog čega se na neko vreme povlači iz javnosti. Identitet svog partnera i dalje ne želi da otkrije, a prethodnih godina domaći mediji često su brujali o njenom emotivnom životu.

Uz nju je tokom svih uspona i padova bila njena majka, koja ne krije da se veoma radovala jednom njenom raskidu.

Imala je jednu vezu koja se meni nikako nije dopala i kada su oni raskinuli, bilo mi je žao jer ona je plakala, a ja sam umrla od smeha - rekla je Kaćina mama za Blic, pa dodala:

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Ona kaže: "Mama, pa kako možeš?", kažem: "Sine, otarasila si se budale, fuj, niste ni bili par". U jednom momentu i ona počinje da se smeje i onda, to je bilo bukvalno jedan, dva po ponoći. I nas dve smo se smejale, a ja sam joj rekla: "'ajde, sine, ti kad skuvaš kafu mami, onako fino...", ona otišla, skuvala mi kafu i promenili smo temu. Mislim da sam u tom momentu ja bila njen oslonac da stvarno spusti sebe - priznala je Kaćina majka.

Pomenula je i njenu vezu sa Banetom Jankovićem, kog je zavolela u rijalitiju "Farma", gde su zajedno učestvovali.

Foto: Printscreen YouTube

- Taj život sa Banetom, okej, bili smo i kod njih gore, kad su stanovali u Tošinom Bunaru, bila veza, prekinuli, sve okej.

Foto: Printscreen YouTube

Autor: PINK.RS