AKTUELNO

Veza Teodore Delić i Nenada Macanovića Bebice je, očigledno, na klimavim nogama s obzirom na to da joj je tokom sinoćnje emisije "Pitanja novinara", Macanović dao poslednju šansu, tj. ukoliko bude uhvatio da gleda u Nemanju Gačića, istakao je da preko toga neće preći, te i da će raskinuti. Svejedno, ispratićemo dešavanja i koliko će zapravo Bebica ostati dosledan ovim svojim rečima, a na ovu temu Pink.rs je stupio u kontakt sa njenom majkom, Slavicom.

Kako kaže, njena ćerka Teodora ne voli autoritet, te i da ukoliko pogleda u Gačića, kako misli, to je samo zbog toga što se nalaze u istom prostoru.

Foto: TV Pink Printscreen

Nenad se samo tripuje da gleda Gačića, jer u istom su prostoru možda ga slučajno pogleda vidim da se i njoj više smučilo to nabijanje na nos, a ne zna da je to samo može udaljiti od njega. Takođe znam da Tea ne voli autoritet i da neko diriguje njenim životom, a Nenad to uporno radi, ako je rekla da voli samo njega to je to i nema dalje - rekla je Slavica.

Foto: TV Pink Printscreen

Nekom delu auditorijuma koji prati "Elitu", čudno je samo pojavljivanje Nemanje Gačića u ovom odnosu, jer smatraju, sudeći po komentarima, da neki viši cilj - da li da rastavi Teodoru i Bebicu ili pak, da kada ih rastavi, on osvoji Teodorino srce, te smo odmah upitali Slavicu kakvo je njeno zapravo mišljenje.

- A što se Gačića tiče vidno je zaljubljen u nju i gleda svim silama da ih posvađa i priča da je gledala, to nije istina jer lično ja pratim svaki njen korak i pogled tako da mogu da tvrdim da nema ništa od toga. Gačić je i na nominacijama u odabranima nominovao Nenada samo bi želeo da mu vidi leđa, jer mu smeta da bi na bilo koji način došao do Teodore ali ona je i ranije gledala na njega kao prijatelja, ali sad nema šanse ni u tom smislu - zaključila je mama Teodore Delić za Pink.rs

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Autor: N. Ž.