AKTUELNO

Neočekivano!

Bivša učesnica Sanja Grujić oglasila se za portal Pink.rs i progovorila o odnosu Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša, :

Pre svega rekla bih da sam sa Ša boravila dve godine u rijalitiju i da je on kao prijatelj i nko sa kim se delila životni prostor jedna divna osoba, previše emotivna, požrtvovana, osećajan, darežljiv, neko ko bi sebe ostavi gladnog da bi nahranio drugog, ali u emotivnim odnosima je potpuno drugačiji. Ja mislim da on ne bira partnerke koje su u njegovom rangu, koje bi se onda ponašale dosledne njegove ljubavi, nego uvek bira čist promašaj i zato dolazi u ove situiacije da ljudi o njemu stiču pogrešno mišljenje, da predstavlja sebe kao psihopatu, da se ponaša kao potpuni manijak baš zato što bira toliko mlađe emotivne partnerke, što ulazi u odnose sa neostvarenim ličnostim i što jednostavno mislim da svim tim devojkama to ne prija, da budu u nekoj žiži interesovanja time što će praviti haos, on to radi nesvesno iz čiste ljubavi. Miona meni kao sam osoba ne odgovara i ne leži mi, nije mi dopadljiv tip, tako da mi ni u emotivnoj vezi sa Ša nije dopadljiva. Mislim da ona gaji simpatije prema Stanislavu, da ta njighova udaljenost kada je ušla u rijaliti joj je pomutila pamet, pomutila osećanje i da je ona zato ušla u odnos sa Ša. Kada se on pojavio emocije su počele da joj se prelamaju i preovladavaju simpatije i ta neka ljubav prema njemu, a sada kada je Stanislav ušao u odnops sa Majom, ona je potpuno izgorela i više ne može. Što se tiče pomirenja, ako Stanislav to bude želeo lako može doći, kada je Miona u pitanju 100 posto sam sigurna da može da se prešalta na Stanislava - rekla je Sanja.

Foto: pink.rs

Naredno pitanje je bio za vezu Stanislava i Maje:

Stanislav kako je ušao i pokušao da se pravi fin i kulčturan dečko, takav mi se dopao kao emotivno ucveljen, međutim tako olako je ušao u vezu i kada je imao ispovedanje o svojim emotivnim odnosima van rijalitija, totalno mi se promenilo mišljenje o njemu. Ja takve muškarce nazivam šarlatanima, spreman je da se šalta sa jedne na drugu i bitno mu je što bi se reko da "riba izgkleda dobro" i to je to. Mislim da Miona u vezi ima veće poštovanje od Ša nego od Stanislava, i mislim da je on imao sto i jednu prevaru napolju, a da je ona jedu ovekovečila u rijalitiju. Što se tiče Maje, pored Uroša malog, ona mi je šaforit, podžavam sve šta ona radi. Maju poznajem i vrlo mi je draga, a Stanislava ne podžavam i bojim se da će je iskoristiti - rekla je Sanja.

Foto: Pink.rs

Autor: A.V.