AKTUELNO

Muhamedova majka tražila je odavno da upozna Tanju. Sve je prošlo kako treba, ali ona nije mislila da će ta veza da opstane.

Pevačica Tanja Savić ima problem sa novim dečkom Muhamedom Bešićem, odnosno s njegovom majkom jer ona ne odobrava tu vezu i ne dozvoljava da naprave svadbu! Naime, iako je pevačica uredno otišla da je upozna, kada nije bilo nikakvih problema, ipak njena svekrva nije za to da se napravi venčanje, pa je to poprilično poljuljalo.

Foto: Instagram.com

Muhamedova majka tražila je odavno da upozna Tanju. Sve je prošlo kako treba, ali ona nije mislila da će ta veza da opstane. Za svog sina je tražila skroz drugu ženu, misli da nije dobro za njega da bude s pevačicom u braku i da to lako može da pukne. Kao da ne voli Tanju, ali Muhamed to od nje krije. Kad je pomenuo svadbu, ona je samo rekla da ima vremena, kao da čeka da raskinu - priča nam upućen izvor i dalje dodaje:

Foto: TV Pink Printscreen

Tanja jeste neraspoložena zbog svega toga, ali trudi se da ostane nasmejana. Zna da Muhamed hoće da ostane s njom u vezi, tako da je mirna, bez obzira na to šta svekrva kaže.

Podsećamo, pevačica je u javnosti o novom partneru pričala samo najbolje.

On zaslužuje sve najbolje. Ja sam pronašla osobu koja mi je mnogo slična, a to je mnogo važno. To bih savetovala svima, da nađu svoju srodnu dušu. Srećna sam što smo slični bez obzira na razliku u godinama. Na svom primeru sam videla da su godine samo broj, mnogo je bitnije da li vas neko poštuje i da li je neko tu za vas. Muhamed i ja se tako dobro slažemo da imam utisak da ga poznajem ceo svoj život, a naravno da se mnogo kraće znamo. Nekako mi ljudi iz okoline kažu da drugačije zračim i to je najveći kompliment koji mogu da čujem kada je naša veza u pitanju - tvrdi Tanja za medije.

Foto: Instagram.com

Autor: Pink.rs