AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U novom izdanju emisije ''Pitam za druga'' voditelj Jovan Ilić ugostio je bivšu učesnicu Zadruge Anđelu Đuričić, koja se osvrnula na novopečeni par u Eliti, Maju Marinković i Stanislava Krofaka.

Foto: RED TV Printscreen

Kako ti se čine Stanislav i Maja? Kako ti deluje njihov odnos?

Oni su na samom početku. Svako treba svoju sreću da nađe. Ona je dugo nije imala. Mislila je na negog na koga ne treba da misli(Cara). On je mlad i perskektivan, kao i ona.

Da li misliš da će među njima doći do haosa, kao što je bilo slučaj u njenim prošlim odnosima?

Ako se zaljubi, biće svega. Videćemo, ako on ne bude davao povoda, mislim da do toga možda i neće doći. S druge strane, ako se ona zaljubila, moguće je da će joj svaka sitnica smetati.

Foto: RED TV Printscreen

Da li je Maja njegov trofej ili gaji neke emocoje prema njoj?

Prerano je govoriti o tome. Ne poznajem njegovu ličnost. Nedavno je ušao u rijaliti. Čudno mi je samo jer je Miona jedna ličnost, a Maja totalno drugačija. Možda je do energije, ali su različite u potpunosti. Njega ne znam da bih detaljisala i govorila šta se nalazi u njegovoj glavi. Ne znam šta može da se desi.

Koliko sad u ovom mometnu njegova veza s Majom može da mu pomogne, a koliko odmogne?

Da je bio proračunat, ne bi bio sa njom, jer zna kakva ume da bude u vezi. On je očigledno iskreno ušao u taj odnos. On to tako gleda. Mislim da nije razmišljao o tome kakavu sliku ostavlja u javnosti. Mogao je da se drži priče da je ostavljen, imao bi podršku naroda svakako. Verujem da ne kalkuliše. Možda pored njega i Maja bude drugačija, jer deluje da on nije osoba od koje se očekuju skandali i ljubomorisanja. Jedino što ne znamo je kakav je on. Možda je i on kad se zaljubi nalik Maji. Ne može da se zna za kratko vreme kako će nešto dalje teći, jer je on noviji učesnik. Može da se desi i da ga ljudi još više zavole pored nje, ali i suprotno.

Foto: RED TV Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.