AKTUELNO

Sve otkrila!

Voditelj Joca Novinar je u emisiji "Pitam za druga " ugostio Anđelu Đuričić koja je po prvi put otkrila kako su njeni roditelji reagovali na njeno učešće u Zadruzi 5.

Ja nikada nisam pričala na tu temu. Ništa nije bila istina, moja kuća se prodaje već par godina, a nije istina da se to prodaje zbog mene. Moji roditelji nisu dali nijednu izjavu kada sam ja bila u jedku skandala, ali ja mislim da je najbolje da se ne uradi to. Oni bi mi učinili medveđu uslugu da su to uradili, tu bi bilo kontra efekat, a to što se nisu oglašavli želeli su meni najbolje. - rekla je Anđela pa dodala:
Oni su meni mnogo toga prebacili, obavili su par razgovora sa mnom, oni su meni očitali lekciju, a to je možda malo kakon bih ja mom detetu rekla. Ja nisam bila upućena u sve. Kada je neko prvi put u rijalitiju ne zna se mnogo toga, ja da sam slušala drugačije bi bilo - rekla je Anđela.

Foto: RED TV Printscreen

Ko je gore reagovao? - upitao je Joca.
Oboje su reagovali, ali iskreno dok se ja ne uverim u neke stvari, ne vredi, e onog momenta kada sam se ja uverila, sve je bilo drugačije. Mene je najviše bilo sramota mojih roditelja, nisam mogla da ih gledam u oči, ja sam to sebi oprostila tek početkom ove godine, jesu oni meni oprostili ali ja nisam njima - rekla je Anđela.
Jesi li stvarno verovala da će ljubav sa Zvezdanom da uspe? - upitao je Joca.
Verovala sam do prevare sa Majom. Da sam ostala do kraja u rijalitiju ne bih ostala sa njim, ostavila bih ga. To je meni bio pakao, sada mi je smešno,a tada nije bilo. - govorila je Anđela pa je otkrila kako gleda na sve što joj se desilo sa Zvezdanom Slavničem:
Ja sam ideallizovala neke stvari, to muvanje je mnei bilo lepo, trajalo je to, ali verovala sam u to što sam idealizovala te neke stvari, a mene je to držalo dok se to nije desilo sa Majom. Meni tada razum nije bio pristutan,

Foto: RED TV Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.B.