AKTUELNO

Nije joj bilo lako!

Drama u Zadruzi između Teodore Džehverović i Anđela Rankovića traje od sinoć! Njih dvoje su raskinuli, a sve zbog Gordane Džehverović, sa kojom se maneken posvađao. Danas je organizovano i suđenje između tašte i zeta, a na kraju svega došlo je i do pomirenja!

Foto: TvPink Printscreen

Ipak, kako je ovo suđenje koje je organizovao Veliki šef, ostali zadrugari koji su bili porota morali su da iznesu svoje mišljenje o ovom slučaju. Luna Đogani se pronašla u celoj priči, pa je otkrila kakav je problem ona imala sa bivšim dečkom:

Ja razumem Anđela, znam šta znači blagoslov porodice. Moj bivši dečko nikad nije želeo da me upozna sa svojim roditeljima, oni su mislili da sam ja polusvet, on za dve godine nikad nije želeo da me upozna sa njima i to me je veoma bolelo i zbog toga mi nismo opstali jer ja nisam mogla da saznam ko je, šta je, od koga je potekao - rekla je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: JEDVA STE DOČEKALI DA RASKINEMO! Anđelo napao Gordanu zbog RASKIDA! (VIDEO)

Ona je najverovatnije mislila na Srđana Sarića, kojeg je već pominjala u ovom kontekstu.

Ona je nastavila da savetuje Anđela i Teodoru, te priznala da bi, kao i Ranković, uvek izabrala svoju majku, a šta je sve ispričala, pogledajte u nastavku:

Autor: N. Vujčić

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

'