AKTUELNO

Pevačica Ana Nikolić u poslednjem periodu posebno je aktivna na društvenim mrežama, a sada je svojim pratiocima otkrila kako provodi vreme sa naslednicom.

Naime, Ana je na svom Instagram profilu podelila video-snimak sa ćerkom Tarom dok su bile u bazenu.

- Pozdrav sa Kube. Da li ste znali da Donja Mutnica ima čak i Kubu? Pogledajte ovo - rekla je Ana na početku aludirajući na mesto u kom je odrasla.

- A da li ova devojčica zna da roni i da pliva i bez mišica? - upitala je Ana.

Foto: Instagram.com

Tara joj je potvrdno odgovorila i zaronila u vodu, nakon čega je Ana svojom izjavom šokirala brojne pratioce.

- Ja sam mislila da ti mene malo lagiš, međutim stvarno znaš. Ajde udavi se sad. Ne skidaj te mišiće, neću da razmišljam o tebi - rekla je pevačica.

- Bila sam ceo dan bez mišića i ništa mi se nije desilo - rekla joj je ćerka ljutito, a Ana konstatovala:

Foto: Instagram.com

- Znači ja sam partibrejker. Čim se pojavim, sve se pokvari.

Podsetimo, Ana Nikolić nedavno je na svom Instagramu obelodanila prepisku sa bivšim mužem, reperom Stefanom Đurićem Rastom, a u jednoj od poruka poručio joj je da će ćerku Taru viđati isključivo u Centru za socijalni rad.

Foto: Instagram.com

Ona se nekoliko puta oglasila povodom porodične drame, a ekipa "Paparaco lova" ju je jednom prilikom snimila kada je sređena izašla iz svog doma i uputila se ka Centru za socijalni rad na Voždovcu. Kako se može pretpostaviti, ona i Rasta su očigledno pokrenuli postupak u koji je uključen Centar kako bi se našlo najbolje rešenje za dete.

Autor: Pink.rs