AKTUELNO

Ovo se ne propušta!

Sloba Radanović, jedan od najpopularnijih mladih folk pevača današnjice - početkom godine raspisao je konkurs za pevačicu koja će sa njim otpevati duetsku pesmu, koja će se naći na njegovom novom studijskom albumu. Taj potez zapravo je bio uvertira za TV šou “Pevaj sa mnom” koji će višemilionska TV PINK publika imati priliku da prati večeras od 23 časa.

Foto: TV Pink Printscreen

Pozivu se odazvalo se više od šesto kandidatkinja, mladih, neafirmisanih pevačica, a samo dvadeset najboljih biće deo neviđenog šoua “Pevaj sa mnom” . Pored Slobe Radanovića, članovi žirija biće popularni pevač Darko Lazić i Marko Drežnjak – mladi, talentovani kompozitor, a takmičarke će na velikoj sceni spektakularnog šoua  “Pevaj sa mnom”  dati sve od sebe da opravdaju poverenje koje im je dato i prikazati svoj pevački talenat i šarm u najboljem svetlu. Sloba je rekao da je njegova supruga Jelena došla na ovu sjajnu ideju, koju je on oberučke podržao, jer smatra da ovim putem mladoj i talentovanoj osobi može da olakša put do zvezda.

Foto: TV Pink Printscreen

Takmičarski šou, sa primesama rijaliti formata , po uzoru na svetske zvezde koje su prikazale svoj život pred kamerama, prikazaće mladog popularnog pevača iz malo drugačije vizure. Do sada neviđene scene iz njegovog privatnog života – venčanje, pravi odnos Jelene i Slobine majke Draginje, odgoj dece u pevačevoj vili, nastupi, proces snimanja dugo očekivanog novog albuma gde će se naći duet sa pobednicom takmičenja – gledaoci će imati priliku da pogledaju u Slobinom upečatljivom šou “Pevaj sa mnom” večeras od 23 časa na TV PINK.

Foto: TV Pink Printscreen

Posebno je zanimljiva činjenica da Radanović, kao neko ko se već takmičio u muzičkom talent šou Pinkove Zvezde – sada se nalazi ne samo u svojstvu žirija, već je neko ko ima mogućnost, nakon što se proslavio, da ima sopstveni talent šou koji daje mogućnost mladim osobama da iskoriste maksimalno svoj potencijal koji će prezentovati njemu, ali i publici “Pevaj sa mnom” šoua. Sloba za novi album priprema devet novih pesama među kojima će se naći i poslednji tekst Marine Tucaković.

Foto: TV Pink Printscreen

- Upoznali smo se na mom rođendanu, odmah smo se zaljubili. On nije prihvatio samo ženu s decom, nego ženu koja ima tebe s posebnim potrebama. Pored toga odlučio se da ima dete sa mnom i nije se plašio - otkrila je Jelena detalje ljubavi sa Slobom u najavi za drugu epizodu spektakularnog takmičenja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne propustite spektakularni talent šou Slobe Radanovića „Pevaj sa mnom“ večeras u 23 časa na TV PINK koji sa sobom donosi jedan poseban spoj rijaliti formata i talent šoua koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Autor: Pink.rs