AKTUELNO

Sve izašlo na videlo!

Prethodnu noć na imanju Elite održana je spektakularna žurka, a za neverovatnu atmosferu bila je zadužena Mirna Košanin.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je veče počela pesmom Cece Ražnatović, te je mnoge takmičare ostavila bez teksta, a prvi koji je pao na njen glas bio je Bora Terzić.

Kako je to izgledalo pogledajte OVDE!

Foto: TV Pink Printscreen

Maja Marinković je tokom noći sedela kod Stanislava Krofaka, svog dečka, gde mu je otvoreno priznala kako joj on prija jer je opušten, pa ga je uporedila sa bivšim momcima.

Ceo njihov razgovor pogledajte OVDE!

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom razgovora njih dvoje, Stanislav je poručio Maji da njih dvoje sigurno neće spavati, a šta se sve tu dešavalo, pogledajte OVDE!

Foto: TV Pink Printscreen

Marko Đedović razgovarao je tokom noći sa Stanislavom i Mionom, te je tom prilikom otkrio da mu nedostaje Milena Kačavenda, koja je morala da napusti imanje usled smrti svoje majke.

Detaljnije pogledajte OVDE!

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom večeri je Maja primetila da je Stanislav neraspoložen, te je prošla da mu ulepša veče, a to pogledajte OVDE.

Tokom večeri Teodora Delić i Nenad Macanović su se ponovo posvađali jer je on primetio da je Teodora gledala Nemanju Gačića.

Milica Veličković napala je Borislava Terzića Terzu jer je odlučio da se našali zajedno sa pevačicom Mirnom Košanin, te je napravila ljubomornu scenu iako je istakla da je Terzić ne zanima.

Je l' si ti normalan?! Nosiš palačinku, Mirna i Terza, meni nisi doneo palačinku tako?! Sramotiš me stalno, stalno me ponižavaš. Je l' se tako ponašaš?! Rekla sam ti sinoć šta hoću. Je l' se ti to meni smeješ u facu - rekla je Milica.
Ja ne znam šta je s tobom i šta ti pokušavaš, ja se sprdam, ja sam takav u izlasku svakom. Ja sam uvek takav veseo, nikada nisam imao ništa tako. Si ti normalna da ja muvam pevačicu - rekao je Terza.

Maja i Stanislav se nisu ovajali čitave noći. On je čak u jednom momentu Maji zapevao pesmu na uvo što je nju totalno raznežilo.

Jedan običan dan pretvorila si u neobičan, pamtiću svaki tren sve dok sam živ, ni po čemu sličan, došla si, on nas je upoznao, a ja odmah sam prepoznao, ceo život sam te čekao - pevao je Stanislav Maji na uvo, a onda je dodao:
Kako mi je lepo s tobom - rekao je Krofak.
I meni - uzvratila je Maja.

Detaljnije pogledajte OVDE!

Foto: TV Pink Printscreen

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša su započeli sukob oko toga ko gde gleda, ali je Ša ubrzo spustio loptu te se dodvorio svojoj izabranici.

Anita Stanojlović sve vreme je igrala rulet sa Anđelom Rankovićem, te je tom prilikom izbila kratka ljubavna svađa jer je Anđelo zamerio Aniti na ponašanju.

Detaljnije pogledajte OVDE i OVDE!

Foto: TV Pink Printscreen

Maja i Stanislav su se prepustili strastima u kupatilu, te su se sve vreme ljubili i mazili.

Anđelo i Anita su nastavili raspravu i u kući odabranih.

Samo se tako ponašaj, rekao sam ti, ali ti zato neću ništa u životu neću reći - rekao je Anđelo.
Ja ću da kažem o kome se radi, pa ćeš da vidiš. Vidim odlično šta ti radiš, sa jednom se pozdravljaš, sa drugom ne, smeškaš se. Ne vidim, nisam luda, to nije sada, to je svakog utorka - rekla je Anita.
Znam ja da tebe boli ku**c, možeš da upropastiš i svoj i tuđi život. Nikad ti nije bilo bolje u životu - rekao je Anđelo.
Šta si ti pa mi nikada nije bilo bolje?! Smeška se drugim ženama meni iza leđa- rekla je Anita.

Anita i Anđelo su se sve vreme raspravljali te ga je ona pecnula i pomenula Teodoru Džehverović.

Anđelo Ranković krenuo je da izađe iz kuće Odabranih, Anita Stanojlović nije mu dala da prođe, a on je raskinuo s njom.

Završili smo, hajde, raskinuli smo, raskinuo sam, pomeri se - rekao je Anđelo.
Neću - ponavljala je Anita.

Anita je sve veme pratila Anđela u stopu iako joj je on govorio da su raskinuli, a kaoo je to izgledalo pogledajte OVDE!

Anđelo Ranković šokirao je sve kada je otkrio na koga mu Anita Stanojlović ljubomoriše i zbog koga drami te je ona krenula da baca stvari po kući.

Maja Marinković celo veče na žurki provela je sa svojim dečkom, Stanislavom Krofakom, te su tako jedva dočekali kraj žurke kako bi se osamili. Oni su legli zajedno u izolaciju u kojoj Stanislav boravi sa Mionom ove nedelje.

Detaljnije pogledajte OVDE!

Foto: TV Pink Printscreen

Njih dvoje su se toltalno prepustili strastima, a kako je sve igledalo pogledajte OVDE!

Autor: N.B.