AKTUELNO

Voditelj Milan Milošević večeras je za sve svoje prijatelje, saradnike i kolege upriličio gala proslavu povodom svog 47. rođendana.

Naime, među zvanicama na ovoj voditeljevoj gala proslavi našla su se imena sa naše estrade poput Vanese Šokčić i Aleksandre Mladenović, koja se pojavila sa novim dečkom Darkom Dobričaninom, zatim od kolega, voditelji RED TV Milica Kemez, Bora Santana i Sanja Stanković, a potom i jedna od najatraktivnijih voditeljki, Ana Radulović, kao i mnogi drugi...

Foto: Pink.rs/N. Šolaja

No, međutim, na proslavu je pristigla i rijaliti zvezda, Tijana Ajfon koja se pojavila u crvenoj haljini sa otvorenim dekolteom, koja je u prvi plan bacila njene bujne grudi.

Ona je ovom prilikom za Pink.rs otkrila da planira da ide na operaciju na kojoj će, kako kaže, izvaditi silikone jer je bole leđa.

- Planiram da izvadim silikone jer me bole leđa i sada je došla moda da je sve manje i umerenije...Ma sve mi je dosadilo, povadila bih i usne i jagodine i sve silikone, sada je moda da je sve manje - najavila je Tijana operaciju koju planira, te se osvrnula na to šta treba da poseduje njen idealan muškarac:

Foto: Pink.rs/N. Šolaja

Moj idealni muškarac je bogat i lep jer sam i ja bogata i ne mogu nikog da izdržavam, vaška na vašku ide - otkrila je rijaliti zvezda.

Autor: N. Ž.