AKTUELNO

Pevačica je i komentarisala goruću temu Elite – Ša, Miona i Stanislav.

Najintrigantnija jutarnja emisija „Ne gledam ti ja to“ na RED TVu dosnosi svakog radnog dana pregršt interesantnih tema i informacija na velike ekrane, a Bora Santana i Milica Kemez odlučili su da putem telefonskog uključenja popričaju sa Zoricom Marković – pevačkom i rijaliti zvezdom koja nikoga neostavlja ravnodušnim.

Milicu i Boru zanimao je Zoricin stav povodom gorućih tema razvoda Dragane Mirković i HarisaDžinovića.

„Nažalost, prošla sam dva razvoda. To je jako bolno. Moji bivši muževi više nisu sa nama, a ja ću obojicu voleti do kraja života i žaliti za njima. Javne smo ličnosti – treba da se piše, ali šta sada? Da li treba svi da plačemo? To su sve uspešni ljudi, voleli su se, bili zajedno – nisu mogli više, rastali se i ćao. Nije to lako, da se razumemo, ali imaju novac, imaju sve. Šta se sekiraju? Obezbeđeni su svi, to je najbitnije. Velika je stvar kada u životu imaju sigurnost nakon kraha i razvoda. Treba da shvatimo da se ovaj trenutak, sada kada mi pričamo, ne vraća. Budućnost je svima neizvesna – živi za sadašnjost. Haris se nikada nije eksponirao i imao neke skandale, kao ni Dragana i onda su te priče pukle kao atomska bomba. Razumem, to je za javnost interesantno. Nisu više zajedno sa svojim partnerima, ali šta sad? Da li treba svi da plačemo i pocrkamo? Oni će vrlo brzo nastaviti svoje živote. Brzo se sve to oporavi, brzo se sve to regeneriše i restartuje. Ne bih se previše sekirala oko njih.“ – rekla je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Milicu je zanimalo i Zoricin komentar na odnos Mione, Ša i Stanislava.

„Dal’ da plaćem il’ u Dunav skačem?! Mala ih vrti oko malog prsta, to je strašno. Toliko se smejem klipovima sa Ša – ne znam šta je sa čovekom, nadam se da će da se izleči kada izađe. Klinka od 24 godine im mozak pomera – kašu im pravi. Mala je opasna i namazana.” – objasnila je Zorica.

Šta su sve Milica i Bora govorili na temu bračne zajednice sa svojim sagovornicima, ako ste propustili –emisiju “Ne gledam ti ja to” možete pogledati na RED TV Youtube kanalu.

Autor: S.P.