AKTUELNO

Bivši supružnici, Melina Džinović i Haris Džinović, sinoć su završili u policijskoj stanici nakon incidenta koji se dogodio u vili na Senjaku.

Melina Haris su važili za jedan od najskladnijih parova na estradi, te je vest o razvodu šokirala sve. Par je emotivnu vezu započeo 2002. godine, iz braka su dobili sina Kana i ćerku Đinu, a svoju ljubav krunisali su brakom 12 godina nakon zajedničkog života. Na samom početku romanse imali su velike prepreke zbog ogromne razlike u godinama između njih. Kako ej Haris od Meline stariji 30 godina, njeni roditelji branili su njihovu vezu, ipak oni se nisu obazirali na to.

Foto: E-Stock/Strahinja Kostić

Melina je jednom prilikom priznala da je bila veoma ljubomorna, te da ga je redovno proveravala.

Bila sam kao pravi psihopata, a sada me je sramota što sam ga progranjala tokom prve tri godine braka. Proveravala sam mu telefone, kreditne kartice i postavljala trik pitanja koja su njemu bila smešna, a ja sam mislila da sam mnogo pametna. Sada smatram da je takvo ponašanje ponižavajuće za ženu, ali budući da ga tri godine nisam uhvatila u prevari, odlučila sam da prestanem sa takvim postupcima i ljubomora je nestala - ispričala je ona svojevremeno.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Inače, kako je "Blic pisao, Melina je policiji negirala krivicu, a ona i Haris su sve vreme svaljivali krivicu jedno na drugo. Policija je oboma izrekla hitnu meru zabrane prilaska jedno drugom. Tužilaštvo se tim povodom oglasilo.

- Nakon što je od strane RS, MUP, PS Savski venac dostavljena hitna mera o sprečavanju nasilja u porodica, dežurni javni tužilac smatra da nema rizika od nasilja u porodici stoga da nema osnova za produženje izrečene hitne mere.

Autor: pink.rs