AKTUELNO

Pevač Haris Džinović pet sati je davao izjavu u policijskoj stanici povodom napada bivše žene Meline Džinović, koja je noćas upala u vilu na Senjaku i nije želela da je napusti.

Džinović je, kako je ranije rekao za Kurir, ostao u vili zajedno sa decom, dok se Melina iselila.

Naime, pevač Haris Džinović pre tri godine se sa porodicom uselio u svoju vilu na Senjaku koju je gradio od 2017. godine. U ovaj projekat pevač je uložio, kako se pisalo, oko 2 miliona evra, a radovi su trajali toliko dugo jer je on neprestano menjao nacrte, te su se i već izgrađeni zidovi rušili, kako bi se sve uklopilo u njegovu viziju idealnog doma, o čemu je i pevač pričao javno.

Foto: TV Pink Printscreen

O sadržajima koje nudi ovaj privatni dom mnogima se zavrti u glavi na samu pomisao šta sve poseduje. U donjem nivou kuće, koju je sada Haris izgradio, nalazi se ogroman bazen, u čijoj blizini će biti smešten vinski podrum bogat vinima iz različitih krajeva sveta. U posebnom delu kuće, sa ozvučenjem kako zaslužuje pevač ovakvog glasa je muzički studio.

- Veliki dnevni boravak, brojne sobe, hodnici i dečije sobe, opremljene po želji Đine i Kana, samo su deo onoga što čini ovaj dom, koji je Haris posle dugo godina na estradi odlučio da sebi priušti. U kući je takođe urađena teretana, sala za proslave, spa centar- rekao je tada izvor. Na terasi Haris je ugradio džakuzi, koji, kako smo tada pisali, koštao je čak 7.000 evra.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: pink.rs