AKTUELNO

Svete se jedno drugom!

Nakon što je sinoć nastao haos u kući Harisa Džinovića na Senjaku, u koju je njegova još uvek zakonita supruga Melina Džinović upala nakon intervjua koji je dao, njegov sin Kan uhvaćen je ispred policijske stanice u Beogradu.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Pixabay.com

Melina je prošla svojim automobilom i nije se javila sinu, sa kojim, kako je Haris nedavno otkrio, ona već neko vreme ne komunicira. Melina nije ušla u policijsku stanicu u tom trenutku već je samo projurila kolima.

Haris je sinoć pozvao policiju kako bi Melinu izbacio iz doma nakon što je upala. Pripadnici policije su vrlo brzo došli na lice mesta, nakon čega je Melina izjavila da je Haris maltretira. Policija je Harisu potom privremeno oduzela pištolj koji je imao u kući, iako ima dozvolu za njega.

Foto: E-Stock, Pink.rs, Pixabay.com

Haris se sinoć oglasio i rekao:

Melina je upala u kuću, napala me je verbalno, nije fizički! Ona mi je rekla da ima pravo da uđe, a ja sam odmah pozvao policiju. Ne mora ona mene da napadne fizički, mnogo gore je psihički, verbalno! Ja sam ne znam razlog zašto je došla večeras. Pokušavam, evo, sa policijom sve vreme da saznam razlog.

Foto: Foto/KOBRA

Autor: N.Š