AKTUELNO

Dosta joj je svega!

Druga sa kojom je voditelj Darko Tanasijević večeras razgovarao u Šiša baru bila je Miona Jovanović. Ona je na samom startu kometarisala sukobe sa Stanislavom:

On je krenuo da bocka, da podbada, misli da je interesantan. Ja kada kažem istinu on okreće sve na svoju vodenicu. Iskreno ne sviđa mi se što to radi, ali meni je lakše kada se on tako ponaša, ne moram da ga štedim - rekla je Miona.
Da li se vraćamo na naš razgovor od prethodne nedelje kada si rekla da njemu nije svejedno? - upitao je Darko.
Možda, ali pokazuje i da mu nije sve traumatično, dvosmislen je. Nama nije potreban razgovor, a on ne bi priznao nikada ništa, to smo i videli sinoć. Ja sve što sam iznenela tvrdim. Nije mi se svideo Janjušev komentar za masaže i sve ostalo, jer on nije bio u vezi. Sada se omalovažava naš odnos, a Stanislav to radi.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l tebe povređuje to što je on onako gledao na vaš početak veze? - upitao je Darko.
Meni je to sada odvratno, a kako je meni bilo što sam ja živela u zabludi. Imala sam jednu viziju o njemu, jedno mišljenje. On je našu vezu gledao kao šalu zabavu,a ja sam gledala sve ozbiljno. On se kao šalio šest meseci, ma dajte. NIje to bila veza da se mi vidimo na tri dana, to nije bilo zezanje. Dao mi je za pravo da mislim da je to ozbiljno. JA da sam to znala ne bih otišla kod njega, a ovi što se smeju, to nisu budalaštine, to je živa istina. - dodala je Miona.
Ajde da stavimo na tas, tebi je smetala ta fitnes instruktorka, ta masaža, a ti ovde muvanje sa Ša i vaša veza koju je on gledao- upitao je Darko.
Videćete do kraja, videćete da on nije bio divan. Ja sam rekla da smo mi šest meseci u vezi u podkastu pa sam i ja to rekla, ja sam tada saznala koliko smo mi u vezi. Ja sam to slušala sa svojom drugaricom, i pitala sam ga šta mu to znači, a on je meni rekao da je to jer od tada gleda ozbiljno i ja sam krenula da pričam kao on - dodala je Miona pa se osvrnudla na Ša i njegovu priču na početku Elite.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam plakala, suzile su mi oči kada je on pričao o devojci, ženi, i tada sam bila oduševljena kako on to radi, a onda kada mi je sve rekao, sve sam svatila. Iskreno ljudi kada prođe zaljubljenost vidi se sve. Ja sam namerno čekala NOvu godinu, e sada šta se desilo pre, desilo se. Ja sam sa Stanislavom gledala lepe stvari, nisam gledala na ružno, ali on u emotivnom odnosu nije bio korektan prema meni, ali kao osoba jeste - rekla je Miona.
Koliko ti je bitno da Stanislav zna da nisi imala odnos sa ŠA? - upitao je Darko.
On je to znao i pre ulaska, a to njegovo ponosan je na mene, to me ne zanima. On je krenuo da se igra, tumačim to njegovo kao da se dozovem pameti, ali ne dotiče me - rekla je Miona pa se nadovezala na svoje roditelje.
Meni je sve jasno od Nove godine, verujem da je moja majka okačila to jer ne gotivi Nenada. Verovatno u odnosu na ovu Mionu koja pokazuje sve najgore, koja se svađa vređa, pa joj se ne sviđa taj odnos, a u prošlom odnosu sa bila bolja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.B.