AKTUELNO

Daje sve od sebe da pregura najteži životni period!

Voditelj Darko Tanasijević je razgovarao u Šiša baru sa Milenom Kačavendom o njenoj najtežoj nedelji. Naime, Milenina majka je u jako lošem stanju a ona je u petak napustila Elitu kako bi je videla.

Foto: TV Pink Printscreen

Lekar je sve rekao, ja ne mogu ništa da uradim. Lakše mi je što sam ovde. Deca su mi stabilno, a ona pa bori se. Ovde sam izopštena iz svih situacija, a znam da bi ona volela da budem jaka i da budem ovde da nastavim i zato sam ovde - rekla je Milena sa suzama u očima.
Nikada niko nije spreman za te stvari, ja znam šta bi ona meni sada rekla i neka ide po redu ako mora, glava gore. Ja mrzim te momente gde si nemoćan skroz. Ona je meni bila sve, ali kada sam razgovarala u tom ulasku u Elitu, ona je mene podržala da uđem ovde, rekla mi je da uđem. Ona je mene gledala ovde ja to znam, više me je viđala ovde nego napolju. Držim se i borim se - rekla je Milena.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako emociju razvijaš s obzirom da je tvojoj mami sutra rođendan? - upitao je Darko.
Njoj je sutra rođendan, jubilarnih 70. Imala sam plan kako da joj čestitam, a sada ne znam.. - rekao je Darko.
Ona je bila u bolnici jer joj se zapupio sistem za dijalizu. To je lokalna intervencija, međutim ona je taj dan pala, slomila je nos. Lekar mi je rekao šta se desilo, desilo se to da nisu mogli da je probude, kada je urađen skener video se hematom i tromb od udarca. Ja kada sam je videla, zahvalila sam joj se za sve. Ona je uvek davala savete, glava gore gazi... Rekla sam joj da mi je žao što nisam bila tu kraj nje... Zahvalila sam joj se... Rekla sam joj, to je onaj najteži trenutak , rekla sam joj ako možeš izbori se, ako ne putuj mirno, mi ćemo biti dobro. Znam da ne bi volela da vegetira, ona je živela kao gospođa, zanm da bi tako volela i da ode. Verujem da me čula, znam šta mi je rekla. Znam da bi mi rekla da se vratim ovde i da budem jaka - dodala je MIlena sa suzama u očima.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.B.