AKTUELNO

Bivša učesnica rijalitija Zadruga Rada Vasić, bila je u teškom stanju nakon što je obolela od karcinoma dojke, međutim, sada se ponovo oglasila i navela da se ne oseća dobro i da lekari sumnjaju da ima nešto na plućima.

Naime, ona se putem lajva na Tiktoku, gde se često oglašava ponovo oglasila i požalila ljudima da se ne oseća dobro.

- Nije dobro, ne osećam se dobro stvarno. To što sam imala na dojci se istopilo skroz od terapija, ali sada lekari kažu da imam nešto na plućima, neke ciste. Idem sutra da mi vade uzorak, da ispitaju - rekla je ona.

Foto: Instagram.com

Rada je zatim navela da se danima ne oseća dobro i da je cela modra i da su joj doktori rekli da čak i nokti mogu da joj otpadnu.

- Modri su mi prsti, rekli su mi da mogu da mi otpadnu nokti. Modra sam i po vratu. Nije dobro, ništa mi nije jasno da se posle silnih terapija ne osećam dobro - požalila se.

Podsetimo, Rada je obolela od karcinoma dojke, zbog čega je bila i operisana.Iako se potpuno povukla iz javnosti, pre dva meseca uključila se u lajv putem Tiktoka i pokazala da je u ozbiljnom stanju, jer se karcinom navratio. Tada je i počela sa hemioterapijama, zbog čega joj je kosa potpuno opala.

Autor: Pink.rs