AKTUELNO

Otvorio dušu!

Mensur Ajdarpašić, bivši učesnik ''Elite'' stao je pred premijerne kamere i progovorio za emisiju ''Premijera Vikend Specijal''.

Na početku razgovora on se dotakao svog emotivnog statusa, otkrio da je zaljubljen, ali da još uvek ne planira da stane na ludi kamen!

Zaljubljen sam...celog života sam čekao takvu ženu. Ona je stvarno neko sa kim zamišljam sve. Ta ljubav stvarno ima priču. Tako je spontano počela, sve se spontano dešavalo i to je najiskrenije. Još uvek ne planiram da stanem na ludi kamen, kad bude biće, rekao je on pa dodao:

Foto: TV Pink Printscreen

Jednog dana bi voleo da postanem otac, rekao je kroz osmeh Mensur!

kao neko ko je izvesno vreme boravio u Beloj kući, Mensur je prokometarisao i trenutna dešavanja na imanju u Šimanovcima:

Aneli i Janjuš su malo primirili... Pali su u drugi plan, sada su interesentniji Miona i Ša. Imaju simpatije jedno prema drugom, ali neće opstati u spoljnom svetu. Donekle im je lepo zato što su osuđeni jedno na drugo, ali neće opstati, rekao je on pa prokomentarisao burni odnos repera i Mione:

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da se Ša potpuno izgubio... u lošem je stanju. Treba mu duži odmor, da ne kažem lečenje. Mioni je sada interesantniji Stanisav nego Ša. Mislim da ona ne zna kako da se skoloni od Ša, a da bi se rado okrenula Stanislavu, rekao je Mensur pa dodao:
Što se tiče Bojane i Anđele, ne vidim tu neku ljubav...mislim da je to katastrofa. Sa druge strane kod maje i Stanislava vidim neke varnice i između njih će se definitivno nešto desiti, kazao je Mensur pa zaključio:

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam promenio mišljenje ni o kome iz Bele kuče. Ako me neko razočarao, razočarao me tamo...ništa nisam čuo napolju što nisma već znao tamo.

Autor: Pink.rs