AKTUELNO

Pevačica Dragana Mirković nedavno je saopštila da se nakon 24 godine razvodi od Tonija Bijelića, a ova vest šokirala je njene kolege.

Kada je već bila u procesu razvoda, ali ovu odluku nije saopštila javno, Dragana je snimila jednu emisiju čiji je gost bila i njena mlađa koleginica Rada Manojlović.

Rada je gostujući u toj emisiji pomenula i Draganin brak, ne znajući da se njena koleginica razvodi.

- Rekla sam ti da moramo da te udamo - rekla je Dragana mlađoj koleginica, na šta je Rada dodala: "Za nekog grofa u Beču, hoću i ja u dvorac", aludirajući na život svoje starije koleginice.

Foto: TV Pink Printscreen

Na Radinu izjavu, Dragana joj je poručila:

- Ti zaslužuješ i više nego grofa, ali znaš šta je najveći fazon, ja se nisam udala za grofa. Otišla sam sa najvećim blagom koje imam, a to je moje ime, prezime i moj glas, s jednim koferom u iznajmljenih 50 kvadrata. Što znači, da nikada ne znaš šta te čeka, a uostalom ne treba ti grof, sve same možemo - veruj mi. Ja sam toliko toga sama stvorila, da meni apsolutno niko nije trebao, a mislim da ni tebi ne treba. Samo jedan divan čovek i dečica - rekla je Dragana u emisiji "Poželi pesmu".

Podsetimo, u saopštenju Dragana je javnosti otkrila da sa suprugom već tri godine ne živi pod istim krovom, a o tome kako se pevačica oseća u ovom trenutku otkrio je njen prijatelj iz rodnog kraja, koji ističe da je sa pevačicom svakodnevno u kontaktu. Budući da je Dragana jedna od najbogatijih pevačica u regionu, mnogi se pitaju kako će nakonrazvoda sa Tonijem podeliti imovinu čija se vrednost procenjuje na više od 100 miliona evra.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, E-stock

Autor: Pink.rs