AKTUELNO

O njenim stavovima svi pričaju!

U emisiji ''Magazin In'' autorke i voditeljke Sanje Marinković gostovala je voditeljka Jovana Jeremić, koja je iznela svoje oštre stavove o muško-ženskim odnosima.

Ona je progovorila i o svojoj ljubavi sa Draganom Stankovićem u kojoj uživa već mesecima.

Kako je ranije govorila, da bi veza opstala, u vezi moraš biti dobar vojnik. Voditeljka je sada otkrila ko kakvu ulogu ima u njihovoj vezi, i koliku joj pažnju pruže izabranik:

U mojoj trenutnoj vezi komandant je sada Dragan, a ja sam pukovnik, prerasla sam vojnika. O prošlosti i prošlim vezama neću da pričam. Ja vreme računam od trenutka kada sam srela Dragana. Želela bih da kažem svim ženama da svaki muškarac koji vam kaže da ste vi njegova slabost, znajte da vas ne voli. Ljubav nije slabost, ljubav nij bolest. Ljubav je snaga. Ako vam kaže ''ljubavi moja, snago moja'' to je prava ljubav, rekla je ona pa dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

Meni Dragan baš tako govori i piše meni... ''Zvezdo moja'', ''sunce moje'' ''snago moja''... e to je prava ljubav, zdrava ljubav, rekla je ona, na šta se nadovezala i Olja Karleuša:
Malopre u šminkernici sam čula deo njihovog razgovora... Jovana je pričala onako tiho, da se nečuje, ali sam se ja potrudila da čujem. Bukvalno su tako govorili jedno drugom, tepali su jedno drugom, slatkim rečima i tonom i tu se njihova prava ljubav stvarno videla, rekla je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Jovana se onda osvrnula i na žene i devojke koje se udaju zbog materijalne koristi:

Te žene koje se udaju da bi postigle nešto su mučenice! Ja to prezirem! Postoje majke koje vaspitavaju svoje ćerke kako da se udaju da bi imale nešto! Žene moraju da budu svoje, rekla je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs