AKTUELNO

Iznela sve detalje!

Kao bomba odjeknula je vest da se pevačica Dragana Mirković razvodi od supruga Tonija Bijelića sa kojim je u braku provela 24 godine. Iako su važili za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni, čini se da je istina bila sasvim drugačija.

Dragana i Toni Bijelić su u braku dobili ćerku i sina, a živeli su u dvorcu u Beču.

Kuvarica Dragane Mirković je godinama radila kod nje u Beču i nedavno je detaljno ispričala kako se pevačica ophodila prema njoj, a i dan danas su joj neke stvari neshvatljive.

Dolazila je kod nas u kuhinju i barabar s nama kuvala. Sve ume da radi, a kuva... Prste da poližete. Zna i tradicionalna srpska jela, a bogami, ume i da eksperimentiše. Zaista je divna, vredna, posvećena i nikoga ne gleda s visine iako bi mogla, otkrila je ona.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, E-stock

Mnogo mi je bilo žao kad sam prestala da radim za nju i Tonija, ali sam morala zbog preseljenja, istakla je Draganina kuvarica pre nekoliko godina.

Tri godine ne žive zajedno

Dragana je sve obrazložila u saopštenju za medije koje vam prenosimo u celosti.

Sa velikom tugom moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka. Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak. Ja svakako ostajemo dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina. Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima se zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji, i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cela naša porodica prolazi. U nadi da ću vam se sledeći put javiti sa mnogo lepšim vestima, unapred se zahvaljujem na razumevanju", stoji u saopštenju.

Foto: Instagram.com

Otpratili se na InstagramuDragana i Toni se više ne prate na Instagramu, pa je jasno da ne žele jedno drugom da gledaju objave na ovoj društvenoj mreži.

Decu oboje prate na Instagramu, dok je poznato da su Manuela i Marko ostali u Austriji, gde žive ceo život, a da Toni sa novom izabranicom živi u Nemačkoj.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: Pink.rs