AKTUELNO

Nova pesma Dragane Mirković "Kriva", objavljena ove godine, sudeći po komentarima na društvenim mrežama, opisuje s čim se nosila pevačica poslednjih godina

Folk diva i pevačica Dragana Mirković nedavno je šokirala javnost kada je preko PR tima saopštila da se nakon više od dve decenije skladnog brata razvodi od Tonija Bijelića.

Međutim, ova tema i dalje intrigira javnost do to mere da društvene mreže ne prestaju da prave teorije zavere šta se zapravo desilo između njih. Iako se u medijima pojavila informacija da Toni ima ljubavnicu, zbog koje se razvodi, nakon čega je usledilo i oglašavanje njegovog advokatskog tima za naš list, sada se povela polemika o jednoj od poslednjih Draganinih pesama koja nosi duboku poruku, a mnogi smatraju da je pevačica istu posvetila životu s Tonijem, te da u njoj opisuje ljubavnicu koja se umešala u njihov život. Radi se o pesmi koja nosi naziv "Kriva", objavljena ove godine.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Sa mnom živiš, sa mnom gradiš dom, a u stvari sve radiš po svom. Kriva što se lomim za ovu ljubav, kriva što se bojim gde si do jutra, kriva što postojim, a nisam luda. Kriva sam što nisam ta neka druga - stihovi su Draganine pesme, zbog koje mnogi misle da ovde opisuje Tonijevu ljubavnicu. Mnogi komentari na Jutjubu ispod ove pesme takođe ukazuju na to da je Gaga ove stihove lično proživljavala.

Foto: privatna arhiva

"Tek sad ova pesma ima smisla", "Sve je slutilo na ovo što se sad dešava", "Opisala je tačno svoj život poslednjih godina", "Ti nisi kriva, gubitak je samo njegov" - samo su neki od komentara ispod pesme.

Autor: Pink.rs