AKTUELNO

Uživa u ljubavi!

Voditeljka Pink televizije, Jovana Jeremić, već neko je u vezi sa 14 godina starijim biznismenom Draganom Stankovićem, čiji identitet je neko vreme krila od javnosti.

Njih dvoje uživaju u ljubavi, a Jovana neretko na mrežama objavi zajedničku fotografiju, a sada je progovorila o udaji. Kako je istakla voditeljka, ne planira da rađa decu u narednih deset godina.

Dragan i ja zajedno prevazilazimo sve poteškoće. Mi smo bukvalno lice i naličje istog novčića, isti smo. I onda stvarno kada nađeš tu idealnu polovinu, ja sam toliko zahvalna gospodu Bogu na svim stvarima što mi je dao, toliko me je blagosiljao, toliko mi je dao darova u životu. Ogromnu karijeru, dete koje je prepametno, preslatko. Dva muža, pošto je meni Dragan faktički vanbračni partner, znači dva muža, dve svekrve. Kada sa 33 godine doživiš da si se ostvario na svim poljima, to je blagoslov - navela je Jovana koja još uvek ne razmišlja o udaji.

Foto: Instagram.com/jeremicjovana

Ne opterećujem se udajom. Jednom sam bila udata pred zakonom, u crkvi se nisam udavala i pred Bogom nikom nisam rekla da. Umesto toga da budem papirološki udata, biram da budem srećna žena. Važno mi je da Dragan i ja uživamo, te ne planiram da rađam decu sledećih deset godina. Razmišljam o nekim novim projektima koje planiram u septembru, biće tu noviteta, novih rubrika, ali otom potom.

Foto: Instagram.com/jeremicjovana

Svaka pametna žena treba da ulaže u nekretnine, i planiram da nastavim tim tempom dok god imam priliku. Već imam jednu nekretninu u Crnoj Gori, tačnije moji roditelji, tako da ću i ove godine odlaziti u Crnu Goru više puta

Autor: Pink.rs