AKTUELNO

Danas se ispred ulaza Slađane Milošević pojavilo cveće i sveće, koje je neko ostavio kako bi ostavio počast pevačici!

Slađana Milošević, legendarna rokerka, preminula je juče, 26. marta 2024. godine u Zemunskoj bolnici nakon kraće bolesti. Vest o smrti slavne pevačice potresla je region, kako su uz njenu muziku odrastale mnoge generacije. Slađana je bila voljena i među kolegama, koje se od juče opraštaju potresnim porukama od nje.

Ispred zgrade u kojoj je živela danas se pojavilo cveće i tri sveće, koje je neko ostavio kako bi Slađani odao počast, prenosi "Informer".

Foto: TV Pink Printscreen

Slađana je bila hospitalizovana pre nekoliko meseci zbog lošeg zdravstvenog stanja, a tada je govorila o svojoj bolesti.

- Bolest nosi naziv Sjogrenov sindrom. Njena simptomatologija i način lečenja i dalje su nepoznati mnogim doktorima. Često je svode na pojednostavljeni imunološki poremećaj, a ona je u stvari smrtonosna. Nažalost, bolest je veoma teška, sa brojnim imunološkim promenama. Napada sve telesne sisteme. Jedino kineska tradicionalna medicina može pomoći, jer od ranih dana tretira čoveka kao jedinstvenu celinu. U zapadnoj medicini jedino psihosomatika ima takav pristup. Čovek je jedinstvo tela i psihe i samo tako se može lečiti - ispričala je tada pevačica, koja je u međuvremenu izgubila život.

Foto: Pink.rs

Slađana je preminula juče, 26. marta 2024. godine

Aleksandra "Slađana" Milošević rođendan je 3. oktobra 1955. godine u Beogradu i smatra se ikonom nogovog talasa 1980-ih u bivšoj Jugoslaviji. Interesovanje za muziku pokazala je još u detinjstvu, a prvi nastup imala je na festivalu "Studentsko ljeto" u Maglaju 1974. godine, gde je osvojila "Grand Prix".

Autor: pink.rs