AKTUELNO

Dešavanja oko ljubavnog trougla, Stanislava Krofaka, Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša svakodnevno pune naslovnice domaćih medija, te o njima troma ne prestaje da se priča.

Kako je na "Pretresu nedelje" došlo do prvog razgovora između bivšeg ljubavnog para Mione i Stanislava, od kako je ušao, tako se u sve upleo i Ša, koji je žestoko osuo rafalnu paljbu po Krofaku, sve vreme su se provocirali i peckali.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Pink.rs

Naime, mnogima je pored samog raskrinkavanja odnosa Mione i Stanislava, zaparalo i oči i uši, ta rasprava i provokacije, koje danima unazad tresu odnos Krofaka i Aleksića, te smo tako stupili u kontakt sa Stanislavovim drugom, koji je za naš portal prokomentarisao odnos Stanislava i Ša.

- Kako komentarišem odnos Ša i Stanislava?! Pa mogu samo da vam kažem da ja Stanislava poznajem baš ovakvog kakav je sada i očekivao sam, iskren da budem, da će samleti mozak ovom velikom romantiku, ali na baterije. Smešan je, Stanislav je još uvek malo povučeniji, a tek kad se oslobodi, Ša neće znati šta ga je snašlo - zaključio je Stanislavov drug za Pink.rs.

Foto: Pink.rs

Autor: pink.rs