AKTUELNO

Tokom jučerašnjeg dana došlo je do burnog raskida između Teodore Delić i Nenada Macanovića Bebice, te su pljuštale teške reči, ali su oni ubrzo, neposredno pred početak žurke, izgladili odnose.

No, međutim, ne lezi vraže, njih dvoje su se ponovo posvađali u kazinu usred žurke, gde su jedno drugome sasuli sve šta misle u lice, a ono što je mnoge šokiralo, jeste što je Teodora Delić sela pored Nenada i namerno gledala u Gačića, kako bi mu, kako kaže, vratila što je ipak odabrao da sebe to veče zabavi, a ne nju, kao svoju devojku.

Foto: TV Pink Printscreen

S tim u vezi, ekipa portala Pink.rs stupila je u kontakt sa Teodorinom majkom, Slavicom, koja se za naš portal osvrnula na ovu situaciju.

- U istom su prostoru smatram da nije pogledala s nekom namerom. Imala je taj jedan flert s njim, priznala je to i sigurno znam, pošto znam šta oseća, a to je da voli samo Nenada, tako da se i njoj više smucilo što je stalno povezuju sa njim... Verujte ja dobro poznajem svoju ćerku znam kako diše i šta oseća vidim da joj je loše što se stalno priča o tome - rekla nam je Teodorina mama, Slavica.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N. Ž.