AKTUELNO

Mesecima unazad, dosta se priča i piše o odnosu majke Slobe Radanovića, Draginje i njene snajke, Radanovićeve žene, Jelene Radanović, a ovom prilikom, u okviru šouu programa Slobe Radanovića, "Pevaj sa mnom", majka Draginja otkrila je kako je reagovala kada je saznala da Jelena ima decu iz prvog braka.

Naime, kako je Jelena Radanović istakla na samom početku šoua "Pevaj sa mnom", njen odnos sa Slobinom majkom, Draginjom, je i više nego odličan, te je otkrila da se čak više i čuju nego sam Sloba sa njom.

- Super je, to je opšte poznato da se mi od prvog dana super slažemo. To se potencira, jer je postalo normalno da se snajke i svekrve ne slažu, uvek neki problem i nesuglasice, ali se mi stvarno nikada nismo posvađale. Mi se čujemo, čak se i više čujemo nego Sloba i njegova mama - istakla je Jelena na samom početku.

Foto: TV Pink Printscreen

Sada, Slobina majka Draginja, otkrila je kako je reagovala kada je saznala od Slobe da Jelena ima već dvoje dece, ističući da ih voli i gleda kao i na Damjana, unuka.

Karijera bude i prođe, ali deca i familija ostaju. Jeleninu decu volim kao Damjana, meni kada je Boba rekao da Jelena ima decu, ja sam rekla: "To su anđeli koji zemljom hodaju". Ja sam dvoje podigla isto, pooženila i poudavala - rekla je majka Draginja, a onda se osvrnula na Slobinu ideju za šou "Pevaj sa mnom":

Foto: TV Pink Printscreen

- I treba da pomogne mladima, znam kako je on krenuo. Danas može svako da snimi ko ima pare, mogao je da snimi sa bilo kojom pevačicom, ali mi je baš drago što je uzeo anonimnu devojku da pomogne. Da izabere pevačicu, ne mora da bude mnogo lepa, da ne bude mnogo nabudžena, ali da ima glas. Može šminka sve da popravi, ali da ima glas, da ima dušu - dodala je Draginja.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon toga, Draginja je u okviru ovog šoua pokazala i svoje pevačko umeće, te je zapevala uglas sa svojim sinom, Slobodanom.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N. Ž.