AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Tokom žurke koja je održana u Eliti dogodio se totalni prekokret, te je Borislav Terzić Terza načinio preljubu i poljubio se sa Tamarom Glavonjić, njegova tadašnja partnerka Milica Veličković nije bila u prostoriji.

Nakon saznanja o njegovoj preljubi, Milica je doživela emotivni lom, te je izazvala potpuni haos, prilikom čega se suočila sa njima.

Portal Pink.rs kontaktirao je njegovog brata Miloša, kako bi prokomentarisao situaciju o kojoj javnost bruji.

Foto: TV Pink Printscreen

Terzin brat je otkrio kako gleda na ono što se dogodilo i da li podržava svog brata u svemu.

Znam kakav će haos tek da nastane. U jedu ruku mi je drago, u neki u ne baš. Drago mi je jer je shvatio da nije to to više. Ne treba da se svađaju u da se prave više one za*banicije. Navijao sam za Danku, iskreno. Nadam se da možda među njima ipak nešto može da se dogodi. Što se tiče onoga što je rekao Terza da Milica ne bi mogao da dovede Milicu u našu kuću, ona bi mogla da dođe, ali ako bi im se neke svađe ponavljale, kao što smo svi svedoci kakve su bile, oboje bih isterao, iskreno - istakao je Terzin brat.

Foto: PINK.RS/JELENA SIMONOVIĆ/TV PINK PRINTSCREEN/Pink.rs/Z. Veljković

Miloš se osvrnuo i na njegovu novu ''snajku'', te je dao sud o Tamari Glavonjić, s kojim je Terzić načinio preljubu.

Na putu, sam pa se nisam čuo s porodicom, šta misle o Tamari. Ona je okej devojka, ima dugačak jezik, ume da odbrusi, ali mi je ipak Danka najviše za njega. Na silu bih ga oženio sa njom. Normalna je devojka, lepa, sve pohvale. Nikakve ispade nije imala - istakao je Miloš.

Miloš se osvrnuo i na Milenu Kačavendu, s kojim je njegov brat imao brojne sukobe.

Dobra je kuma. Nije mi bila simpatična na početku, ali mi je dobar lik. Njena ličnost mi je sada skroz okej - zaključio je Terzin brat.

Foto: PINK.RS/N. VUJIČIĆ/PINK.RS/N.PANIĆ/E-STOCK/ČASLAV VUKOJIČIĆ/PINK.RS/N. ŽUGIĆ/Pink.rs/Z. Veljković

Autor: S.Z.