AKTUELNO

Mlada influenserka i pevačica u usponu, Mina Arizanović, poznatija kao Ariza, u emisiji "Amidži šou" progovorila je o svom sukobu sa Đinom Džinović, ćerkom Harisa i Meline Džinović, koja je, takođe, influenserka.

Naime, kako je istakla, kada joj je umro otac, što je ona podelila na društvenim mrežama, Đina ju je optužila da laže kako bi privukla pažnju i skupila više lajkova, tj. sviđanja, što je navuklo hejt na Arizu i od tada je počela da dobija jezive poruke, od kojih je najjezivija zapravo ta da je treba zaklati zbog toga.

Foto: TV Pink Printscreen

- Navedi jednu influenserku koju ne gotiviš - pitao je Ognjen.

Mogu da navedem influenserku Đinu Džinović. Baš je bila jako glupa situacija, ali joj ja nikada nisam odgovorila javno na tu prozivku. Pre dve godine, kada mi je umro tata, ja sam to stavila na stori. Prozivala me je da lažem za to, za preglede, lajkove i šerove... Ako imam neki pik, to je sigurno ona. Rekla je da lažem, da onaj ko laže da je sahranio tatu za preglede da se smiri iste sekunde. Tada je krenuo veliki hejt na mene, na svu muku, tugu i bes, masa ljudi je krenula: "Sram te bilo, lažeš da si sahranila tatu za preglede, treba te zaklati, ubiti, treba te vešati na sred Knez Mihailove", to je baš bilo gadno - s knedlom u grlu prisetila se Ariza.

Foto: Instagram.com/djinadzinovic

Autor: N. Ž.