AKTUELNO

Priseća se lepe prošlosti!

Bivši rijaliti učesnik, Pablo Milevski, gostovao je na Red TV u emisiji 'Pitam za druga'. On se dotakao njegovog turbulentnog odnosa sa Sarom Marbeljom, otkrio da mu je ostavila pečat za ceo život, te otkrio da smatra da bi Darjan Radumirović bio sa njom i da oseća veću fizičku privlačnost nego prema Miljani, samo kada bi mu ona dala nadu da joj se sviđa.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako bi prokomentarisao tvoj odnos sa Sarom Marbeljom? Ušli ste u neki emotivni odnos, nakon toga ste doživeli razne brodolome, pa ponovo počeli da se družite. Da li si iskreno bio zaljubljen u nju?

Sara je gotivna devojka, iskreno sam ušao sa njom u odnos. Desila se ta neka fizička privlačnost, imamo slične energije i ta neka njena ludost, sve mi se to baš dopalo jer smo jako slični. Bili smo mesec ili dva zajedno, na početku je bilo dobro, ali kasnije se ona mnogo zaljubila u mene, ja sam počeo da se hladim. Počela je da me iritira, imala je neki stav starlete, počela je da pozdravlja neke Ruse i da spominje neke jahte. Kad su bila pitanja novinara, ja sam imao svoje jako lepo izlaganje o tom odnosu. Međutim, ona je sve to bacila u vodu nekim svojim komentarima, pa sam se ja mnogo razočao i na kraju se to sve neslavno završilo. Ja sam sve sa njom radio iskreno i shvatio sam da se više desila ta fizička privlačnost, a ja sam tražio osobu koja gleda na svet drugačije, a ne da ima stav starlete, nekako tražim devojku koja ima zdravije stavove.

Foto: TV Pink Printscreen

Jel bi ikada ponovo stupio sa njom u odnos, s obzirom na to da si shvatio kakva je osoba?

Pa bih, što da ne bih, ja sam nju prihvatio takvu kakva jeste, nama je bilo interesantno u vezi i onda sam vremenom shvatio da nismo na istim talasnim dužinama i to se završilo. Ja i dan danas imam zube od Sare na ruci, ostavila mi je ožiljak za ceo život. Mislim da mojima ne bi bilo drago da je dovedem kući jer i oni ne gotive taj trip starlete, smatraju da mi treba neka ozbiljnija osoba koja može da me isprati i donekle da me smiri. Mislim da bi Darjan itekako bio sa njom i da ga ona sigurno više fizički privlači od Miljane i kada bi mogao da završi taj odnos sa Miljanom da bi uplovio u vezu sa Sarom. E sad, da li tu postoji nešto sa njene strane, ne znam, ali mislim da ne.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š