AKTUELNO

Peckaju se!

U toku je još jedna debata. Tema današnje debate je da li treba ostati u dobrim odnosima sa bivšim partnerima. Maja Marinković smatra da treba ostati dobar sa bivšima ako se zasnivala na dobrim temeljima, ukoliko je bilo toksično treba da se prekine svaki kontakt.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče mene lično svi znaju kakve su moje veze bile turbulentne, većinom su bile dugotrajne i tad sam volela. Ako su odnosi začeti na nezdravim temeljima ne bi bilo prirodno da se spušta lopta posle raskida. Kada postoji dete u tom braku naravno da moraju ostati u kontaktu zbog tog deteta. Ja sam uvek imala muškarce od kojih sam bila imućnija i sposobnija od muškaraca i to je greška jer se nisam postavila kao žena u odnosu. Sa partnerima možeš da pstaneš u dobrim odnosima ako su odnosi bili zdravi, ako je bilo bolesno naravno da ne. Ja sam u odnosu sa Janjušem bila maaksmalno korektna ali sam ispala budala jer je on bio loš. Ja sam sa Čorbom ostala u dobrim odnosima jer smo bili donekle normalni ali mi nemamo neki kontakt veliki sad ali bih ga uvek pozdravila kad ga vidim -rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je Janjuš govorio da ste se razišli jer je bilo jako toksično, izmešu nas postoji strast i ljubav i zato se volimo -rekla je Aneli.
Misliš on tebe voli, to je neka razlika velika. I vas dvoje ne zaostajete sa uvredama -rekla je Maja.
Dobro to je neko tvoje mišljenje, ja ti kažem šta je on meni govorio -rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š