AKTUELNO

Hit snimak!

Folker Radiša Trajković Đani napravio je pometnju videom na Tiktoku na kojem pio, grlio i ljubio tekilu i svoj život opisuje rečenicom "nekad pašteta, danas najskuplja tekila".

- Familijo, šta ćemo, nekad smo jeli paštete, sad pijemo najskuplju tekilu. J***m ti, živote moj. So i tekila, limuna po kila. Joj, ljubičice moja, kraljice, zvezdo tamne noći. Voli vas brat - rekao je pevač.

Podsetimo, nedavno se u javnosti pojavila vest da se sin Radiše Trajkovića Đanija Marko razvodi od svoje supruge Minje. Đanijev mlađi sin i njegova supruga otpratili su jedno drugog sa Instagram naloga što je podgrejalo sumnje da u njihovom odnosu ne funkcioniše sve kako treba.Minja je dodatno pokrenula lavinu komentara kada je sa svog profila uklonila muževljevo prezime, koje je ubrzo vratila.Ako je sudeći po njihovim društvenim mrežama, Marko i Minja uspeli su da izglade odnose, supružnici su se ponovo zapratili na Instagramu i reklo bi se da sada u domu Trajkovića vlada harmonija.

Svekrva Slađa: Snaja imala problem sa Instagramom

O navodnom razvodu sina i snaje oglasila se i svekrva Slađa Trajković. - Razvod? Ne znam ništa o tome, imam prečeg posla! - rekla je Slađa tada.

Autor: Pink.rs