AKTUELNO

Turbulentna noć!

Prethodnu noć u Eliti obeležio je ulazak voditelja Milana Miloševića zbog emisija "Izbor potrčka" i "Pretres nedelje".

Foto: Pink.rs, Jelena Simonović

Na samom početku emisije, takmičari su komentarisali podelu budžeta Luka Majčice, da bi se u jednom momentu raskrinkale Bojana Pavlović i Anđela Šparavao, te su takmičari saznali za pogleda Bojane upućene ka Aniti Stanojlović, ali i odnos Anđele i Luke.

Usledio je izbor potrčka, a kako se Luka Majčica igrao sa takmičarima, Nenad Aleksić Ša je promenio sve boje kada je Luka podigao Mionu Jovanović i Stanislava Krofaka.

Munjez i Lejdi Di, Matora i Anita, Stanislav i Miona, Majo pridruži im se. Uroš Rajačić i Jovana, Teodora i Nemanja - rekao je Majčica, te je otkrio ko će biti potrčke:
Miona sedi, Stanislav i Maja - rekao je Luka.

Ono što je sve iznenadilo je Lukin izbor omiljene osobe. Naime, on je za omiljenu osobu izabrao Jovanu Cvijanović koja je ostala u šoku.

Maja Marinković ja za vreme reklama sedela u pušionici, te je tom prilikom pokazala izlive besa jer je ovonedeljni vođa Luka Majčica postavio za potrčka sa Stanislavom Krofakom.

Sa druge strane Nenad Aleksić Ša je ušao u sukob sa Mionom Jovanović jer je sve vreme pričao o tome kako mu nije jasno što je ljudima zanimljivo da u izolaciju pošalju Mionu i Stanislava.

Na početku emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem", Stanislav je otkrio takmičarima svoju životnu priču.

Sa 18 godina sam otišao u Zagreb, moji su živeli na selo, moji su rekli gde ćeš tamo i moj otac je rekao vratiće se on za par dana. Spavao sam kod brata i on me izbacio, pa sam spavao po terasama, zatim me devojkin deda primio. Ja sam radio kao instalater i onda sam vremenom počeo da radim zgrade, radio sam u jednoj firmi i prijavio se da uđem u jednu jaku firmu. Bivša žena mi je uzela sve pare kad smo se razvodili, sa njom sam imao dete, uzela mi je i sve radnike, onda kad se desio potres brat mi je pao sa zgrade i jedva ostao živ, na kraju sam opet počeo iz početka i sad sam uspeo da stvorim 9 kamiona, sad me svi znaju u Zagrebu i ljudi me vole -rekao je Stanislav.

Nakon toga voditelj je upitao Mionu zašto stalno daje kontradiktorne komentar vezane za Stanislava, te se ona osvrnula i na Vanju Ignjatović, bivšu ženu od Ša.

Ona ode u provod, on sedi s njenim tatom. To su klasične gluposti. Ne može neko ko se bavi građevinom i borbama da određuje da li ću se baviti pevanjem ili neću. Ma kako ne. Nenad i ja ćemo izgmreti napolju, ja sam u to sigurno, to meni govori intuicija - rekla je Miona.

Nenad Aleksić Ša i Stanislav Krofak su konačno bacili sve karte na sto i rekli jedno drugom sve što su do sada skrivali, a Ša je sve vreme potencirao da Stanislav i dalje voli Mionu, što je on poricao, da bi onda Aleksić prozvao svoju bivšu suprugu Vanju kako ga je iskorišćavala.

Ša je nastavio da vređa i ponižava svoju bivšu na sve moguće načine.

Pazi šta on govori kako ja stalno dolazim kod tebe da te ljubim ujutru i onda on kao nas ne gleda. Mene imponuje kako mi je devojka muzikalna, ja sad ispadam budala kao da te neću pustiti da radiš svoj posao, jedva čekam da izgrmi karijera. Vanja samo hoće leba bez motike, sedi i smrdi na tiktoku po ceo dan, ne radi ništa, doručak i ručak restoran i snimanje tiktoka u međuivremenu, sve sam ja radio oko deteta, ja sam pokušao sve da sprečim ali nije moglo. Otac deteta ne želi da je vidi, javlja se njegov ćale uvek, ja sam bio inicijator da otac vidi njeno dete, sram te bilo smeće jedno, ona se sa mnom pravila da je fina, kako sam se oženio sve sam shvatio. Uvek je pričala kako sam je upropastio na tiktoku, izađe u grad i oleši se, bude mrtva pijana, molila me je na suđenju da je ne ostavim klošarka jedna -rekao je Ša.

Reper je na sve moguće načine pokušavao da ponizi svoju bišvu suprugu:

Zašto bi te žena meni na suđenju rekla ostavi je više puta, malo mi je to kontardiktorno ono. Šta je prethodilo tome da ja podnesem zahtev za razvod, to jer mi se budaletina us*ala u život, ja sam imao najveću podršku od naroda ikada kad sam bio sa njom raskinuo i onda me je hvatala na foru za dete i onda mi je taj isti narod je*ao majku kad sam stao na njenu stranu. što ne piše da je bila sa Mateom u kombinaciji i da su se dopisivali na tiktoku, Lejdi mi je rekla nemoj da pričam sa kim se tvoja žena viđala...Imala je najboljeg čoveka pored sebe, a to što je popr**iva, voli da pije, to je njena stvar. Počela je da jede go**a -rekao je Ša.
Hajde da čujemo od Lejdi Di s kim se viđala - rekao je Milan.
Ja da sam htela da pričam, ispričala bih, nemam šta da kažem. Ja sam rekla Ša i on dobro zna, Vanja i ja smo bile za doček Nove godine, bile smo na Zlatiboru. Istina je da mi se nije dopalo Vanjino ponašanje, jer ne volim da budem samo u muškom društvu. Priključili su se ti neki momci, meni se to nije svidelo, pa smo došli u sukob mišljenja. Na kraju smo izvisile Bojana, ta drugarica, i ja sama - rekla je Lejdi Di.

Ša je nastavio da ponižava svoju bivšu te je u nekoliko navrata pomenuo kako je Vanja lošđa majka i da je ona bila intimna sa mnogo rijaliti učensika.

Nakon toga došlo je do suočavanja Stansilava i Mione gde je ona ptužila Stanislava da je kupovao pratioce na instagramu.

Ja sam videla mnogo stvari koje su mi stvarale sumnju, ali ga nisam ostavila jer sam ga volela, budala, kada voliš opraštaš - rekla je Miona.
A šta sada nisi budala što prelaziš preko ovih svih stvari. Pazi šta pričaš, nema to veze s vezom - pitao je Stanislav.

Nakon razgovara Mione i Stanislava, Ša je zapernio od besa te je ušao u sukob sa Mionom jer smatra da menja priču oko Stanislava.

Ša jen zbog sukoba sa Mionom napustio Belu kućui.

https://www.youtube.com/watch?v=9AaiFEdbIxcJa ne mogu više da trpim ovo njeno turiranje mozga, ona njemu puši ku*ac sve vreme, meni je dosta svega, ja sam rekao da ovo više ne želim da trpim, ja neću više ovo drkanje, ne mogu da podnesem ni minut, nek se teraju svi više. Vrati se unutra ja neću više da radim sve to, da me neko smatra ludakom, znači kraj priče. Napravila me majmunom i izigrala, nemam više snage, pogledaj šta pravim od sebe -rekao je Ša.

Usledilo je komentarisanje pomirenja Teodore Delić i Miljane Kulić, za šta su učesnici rekli da je foliranje.

Tokom večeri je došlo do sukoba između Anite i ANđela, te je u jednom momentu on raskinuo sa njom.

Usledili su rezultati ankete, te su se na listi najodanijih našli ANđelo, Anita i Stanislav koji su bili izuzetno ponosni na svoje titule.

Nakon toga su takimčari saznali ko su najosvetoljubiviji takmičari. Treće mesto zauzela je Miljana Kulić, drugo mesto Ivan Marinković a prvo Jovana Tomić Matora koja je najavila da će biti još gora.

Autor: N.B.