AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Voditeljka Ana Radulović u novom izdanju emisije "Pitam za druga" na RED TV ugostila je druga aktuelnog učesnika "Elite", Uroša Rajačića, Jovana, koji se ovom prilikom osvrnuo na Uroševo učešće i odnose sa devojkama i ukućanima koje je imao do sada.

Tvom drugu se svašta nešto dešava u "Eliti", s obzirom da je on neko nov i ne znamo puno toga, osim onoga što je on ispričao ili pokazao. Hajde prvo da prokomentarišemo zašto je ušao u "Elitu" i šta je rekao kada je ulazio - pitala je Ana.
On nije bio svestan šta je to unutra, ono što je spolja ne može da se meri s onim što je unutra. Delovao je samouvereno, jer je on takav, siguran je u sebe. Doduše ušao je unutra, pojeo ga je pakao rijalitija, sada pokušava da se izbalansira - rekao je Jovan.

Foto: RED TV Printscreen

Verujem da znaš šta ga je to najviše "pojelo" - pitala je voditeljka.
Ljudska zloba, to vređanje i svađe. Od njega nismo čuli takve stvari, znam kako je vaspitan i kako je odrastao... - rekao je Urošev drug.
Rekao je da su Maja, Anita i Aneli devojke koje bi ga privukle i nikada ne bi imao ništa sa određenim devojkama, imao je odnos sa devojkom sa kojom je rekao da ništa ne bi imao - rekla je voditeljka.

Foto: RED TV Printscreen

Tu je i mene začudio. Krenuo je on da bude u vezama, to me čudi od njega, to ja ne mogu objasniti jer se nisam našao u njegovoj situaciji - rekao je Jovan.
Doalzimo do opdnosa sa Jovanom Cvijanović, a mnogi su prokomentarisali da je bio sa Jovanom da bi prišao Maji, kakav je tvoj stav
Mislim da to nema veze, jer samim tim padaš u očima te devojke jer preko njene drugarice ideš na nju. Videli smo da je pokušao da ispravi krive Drine kod Jovane, u neku ruku mu je pošlo, ali mu se nije promenilo mišljenje o njoj...Sigurno mu se sviđa Maja, tu nema foliranja, on je tu iskren. Biće uporan dok ne vidi da nema šanse kod Maje - rekao je Jovan.

Foto: RED TV Printscreen

Kakvo je tvoje mišljenje o Jovani Cvijanović - pitala je voditeljka.
Ne dopada mi se kao čovek, stvari koje radi nisu normalne, to maltretiranje, prozivke, prozvala je da je spavala sa pola javne scene, pa kuka na Uroša: "Hteo si da me iskoristiš"...Ne treba mu u životu, ona se traži u kući od početka, sa ovim, sa onim - rekao je Jovan.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.