AKTUELNO

Poznati frizer, ali i kreativni direktor jednog brenda, koji je ulepšao mnoge poznate ličnosti u svom salonu, Boris Obreški, večeras je održao čas edukacije o svojoj profesiji - farbanju kose!

Naima, na ovaj čas edukacije došle su mnoge poznate ličnosti, sa kojima je on sarađivao, kako bi podržale Borisa Obreškog u njegovom radu.

Među prvima, pojavila se pevačica Goga Sekulić, koja je svojoj pojavom oduševila mnoge, s obzirom na to da su na njoj sijale skupocene minđuše.

Foto: E-Stock/Nataša Rajaković

Odmah nakon Goge, pristigla je i bivša košarkašica Milica Dabović, u koju su, zbog stalinga, sve oči prisutnih bile uprte, a mnogi komentarišu da je izgledala kao "žena mačka".

Foto: E-Stock/Nataša Rajaković

Takođe, pojavila se i hrvatska pevačica Martina Vrbos, koja je za okupljene fotoreportere pozirala u veoma širokoj haljini.

Foto: E-Stock/Nataša Rajaković

Poznata glumica, Lidija Vukićević, gde god da zagazi nogom, pomeri tlo, a da defitivno važi za jednu od najzgodnijih glumica na našim prostorima, govori u prilog i njeno današnje pojavljivanje na Borisovom času edukacije - uska crna haljina istakla je njenu vitku figuru, a mnogi kada čuju da Lidija ima 61 godinu, ne mogu da veruju.

Foto: E-Stock/Nataša Rajaković

Voditeljka emisije "Premijera Vikend - Specijal" danas je vodila uživo program ove emisije, te je tako, odmah posle toga došla da podrži Borisa. Ona je odabrala crveni top koji je u prvi plan stavio njene grudi, a zasijala je pred okupljenim fotoreporterima sa osmehom na licu.

Foto: E-Stock/Nataša Rajaković

Takođe, ovaj edukativni čas nije mogla da propusti ni pevačica Ivana Bum Nikolić, koja je iz prvih redova pratila i pružala Borisu podršku.

Foto: Instagram.com

Autor: N. Ž.