AKTUELNO

Suzana Perić, istaknuta modna kreatorka, nedavno je modelima iz svoje nove kolekcije oduševila sve ljubitelje mode na Paris Fashion Week-u, a svoje pratioce na društvenim mrežama kada je jedan od modela iz kolekcije Posh Intelligence ponela ona sama.

Reč je o kratkoj, mini haljini jarko crvene boje, modernog, interesantnog kroja i efektnih rukava, u kojoj nijedna dama neće proći neopaženo, pa tako ni zgodna kreatorka koja, ruku na srce, izgleda nikad bolje!

Suzana, inače, ima 51 godinu, a mnogi kažu da izgleda duplo mlađe, te da je, kada nosi haljine sa sopstvenim potpisom, samoj sebi najbolji model i najbolja reklama.

Podsetimo, Suzana je nedavno u Parizu, na njihovom Fashion Week-u, predstavila modele iz kolekcine Posh Intelligence, gde su bile dominantne crna i bela boja, donoseći notu luksuza i visoke mode. Svaki komad je bio jedinstven i sve prisutne ostavio je bez daha. Specijalni gost, Elton Ilirijani, otvorio je i zatvorio reviju zajedno s poznatom dizajnerkom Suzanom Perić. Revija je privukla pažnju nekih poznatih ličnosti, poput slikarke i vajarke Aleksandre Kokotović, srpske nutricionistkinje Dajane Švraka Milutinović, ambasadorke Ane Hrustanović, direktorke kulturnog centra Srbije u Parizu Natali Beljanski, umetnice Lyne Mahyem i mnogih drugih.

Autor: pink.rs