AKTUELNO

Ne trpi nikoga!

U  toku su "Pitanja novinara" , a novinar Darko Tanasijević je podigao Stanislava Krofaka i čestitao mu rođendan, pa mu je postavio pitanje za Mionu.

Kakva su ti sećanja probudila slike tebe i Mione? - upitao je Darko.
Mene to stvarno ne zanima, a to što neko priča to je do njega, ja sam rekao sve. Meni je Ša jako simpatičan ali nema veze sa vezom to što on priča. Ja sam jasno rekao da je Miona za mene prošlost, ja sam rekao zapšto sam došao ovde,a to što on ne veruje on sam sebi pravi probleme u vezi. Ja nisam nikada bio ničija igračka, niti ću biti, a to što Ša govori to je njegovo mišljenje. - rekao je Stanislav.
Ako mislite da se igrate sa mnom, nemojte da obrnemo uloge - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se ne igram ni sa kim, ja sam došao ovde i poštujem sve što se radi. Ja se smejem kada je Ša u haosu, meni je to simpatično, nije mi jasno što to radi, on je u vezi, treba da joj veruje i da uživa a ne da viče po imanju,a ako joj ne veruje zašto je sa njom u vezi. Ja mislim da joj ne veruje i da ima dozu nesigurnosti. On se zaljubio do kraja, to se vidi, a ona je drugačija osoba i na pokazuje njemu ono što on oseća, a mislim da ona nema toliko emocija kao on. - rekao je Stanislav.
Da li te nervira kada se omalovažava tvoja veza sa Mionom? - upitao je Darko.
Meni nije jasno što se to tako priča i odakle je Ša to - rekoa je Stasnislav.
Meni to nije savršeno, ona je to pričala, a ti si rekao da si varao, tj da nisi varao ali jesi - govorio je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

To je bilo pre nego što se preselila kod mene, a nema poente da se pomene to. Moj odnos i Mione ne može da se uporedi sa ovim, ovo je bolesno. To što on govori da je ona moja igračka, to je užas. On njoj govori sve šta treba da radi, on kao da ima džojstik pa joj govori šta treba da radi, upravlja sa njom - rekao je Stanislav.
Ja da imam džojstik drugačije bi bilo - rekoa je Ša.
Meni nije jasno što on ima kompleks zbog mene, ja izbegavam sve što ima veze sa njima - dodao je Stanislav.
Meni nije on problem, nego njen odnos prema njemu. - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ša je rekao da je ne bi pustio da uđe u rijaliti jer je voli, a da je ti zbog toga ne voliš? - upitao je Darko.
Ja je nisam ni u čemu sputavao, ja sam joj bio podrška, šta više sam joj dao vetar u leđa - rekao je Stanislav.
Da li veruješ da joj je pomogao ili je sputao? - upitao je Darko ša.
Ja mislim da je ona bila ugušena u tom odnosu, a ovo je njoj najveća reklama. Ona je preulaska rekla da je čeka nešto veliko i drugačije i da je to kraj njihove veze, to je ona meni pričala. - dodao je Ša.
Ja sam plakala jer smo mi rastajemo, a imala sam osećaj da se možda neću vratiti, a to sam rekla i Stanislavu - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta ja da kažem, sve sam rekao, sve već znate. Ovo nije devojka sa kojom sam ja bio, sasvim drugo nešto. Ne mogu verujem da ona dopušta te stvari, da ona nema svoj stav, svoje ja... Meni nije jasno da je ona sada takva - rekao je Stanislav.
Ona je bila jako ukučana kada je ušla ovde, bila je stegnuta, nije bila sva svoja - dodao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.B.